Drivhusglas

Drømmer du om et drivhus eller orangeri i haven? Eller mangler du glas til et eksisterende? Glarmester Schlæger monterer alle former for glas – og drivhusglas er selvfølgelig undtagelse.

Hos Glarmester Schlæger bliver du altid mødt af garvede glarmestre med mange års brancheerfaring. Det din garanti for godt glarmesterarbejde. På den måde er du sikret drivhusglas af høj kvalitet samt professionel montering, når du vælger os som din glarmester til drivhuset – uanset om du har grønne fingre, eller du er helt grøn på området.

Kontakt os allerede i dag for et tilbud, eller hvis du har spørgsmål til priser på glas til drivhuset.

Garanti for godt glasarbejde – drivhusglas i høj kvalitet

Den danske sommer indbyder til at nusse med bede og blomster. Desværre er den alt for kort. Men det er der heldigvis råd for. Du kan kan nemlig give dine planter og blomster læ og varme i de køligere måneder med et drivhus – og på den måde forlænge vækstsæsonen.

Drivhusets funktion er dog først og fremmest afhængig af, at glasset i rammerne er rent og intakt. Derfor skal du aldrig gå på kompromis med kvaliteten af dit drivhusglas. Det gør du heller ikke, når vælger Glarmester Schlæger.

Her er du nemlig altid sikret:

  • Glasarbejde udført af faglært personale
  • Holdbare og kvalitetssikrede materialer
  • Tilfredsgaranti – vi går ikke, før du er tilfreds
  • Personlig service med fokus på dine ønsker
  • Oprydning efter endt arbejde

Du er kort fortalt garanteret det bedste resultat, når du overlader dit glasarbejde i hænderne på vores glarmestre.

drivhustag

Godt glas i drivhuset forlænger vækstsæsonen for dine planter

Alt i glas til drivhuset – giv dine planter optimale vækstvilkår

Glas er den absolut vigtigste del af drivhuset. Dine planter har nemlig brug for mest muligt lys, hvis de skal have optimale vækstvilkår. Og da glas lukker den rette mængde lys ind, skaber det også de bedste betingelser for dine planters vækst.

Glas er samtidig det mest økonomiske valg, når du skal vælge materialer til drivhuset. For i modsætning til for eksempel plastik og andre transparente materialer nedbrydes glas ikke af solens stråler. På den måde sparer du penge på fremtidig vedligeholdelse ved at vælge glas til dit drivhus.

Derfor betaler det sig også at investere i glas af høj kvalitet til dit drivhus – hvad end du skal bygge et helt nyt, eller du blot skal have udskiftet de ruder, som ikke lige overlevede vinteren, efterårsstormen eller et møde med børnenes fodbold.

Hos Glarmester Schlæger står vi klar til at hjælpe dig med at skabe de bedste betingelser for dine planter. Vi leverer og monterer nemlig kvalitetsglas, der både giver dine planter den rette mængde lys, og som sikrer en optimal temperatur inde i drivhuset.

Drivhusglas på mål

Med vores store erfaring med glarmesterarbejde kan vi levere alle former for drivhusglas, ligesom vi selvfølgelig også leverer på mål.

Det betyder, at vi kan levere glas til dit drivhus på trods af størrelse, udformning og brug. Vi leverer og monterer selvfølgelig drivhusglas på standardmål men laver det også gerne efter specialmål.

Ønsker du samtidig ekstra isolering i dit drivhus, tilbyder vi også montering af energiruder. Energiruder sikrer, at dit drivhus ikke udleder mere varme, end det tilfører. Med deres optimale isoleringsevne vil de desuden give mindre træk og kuldenedfald i drivhuset – og dermed skåne dine planter i de kolde måneder.

Vi kan med andre ord levere glas til alt fra det lille vægdrivhus til det helt store og ambitiøse orangeri. På den måde får du samlet alle dine behov for glas til drivhuset hos én og samme glarmester, når du vælger Glarmester Schlæger.

Indhent et tilbud på drivhusglas

Vil du have et tilbud på glas til dit drivhus eller orangeri? Så kontakt Glarmester Schlæger allerede i dag.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at give dine planter de bedste vækstvilkår.

Over 125 års erfaring med sikkerhed og god kvalitet

Læs mere

Med vores døgnservice rykker vi hurtigt ud til dig døgnet rundt

Kontakt os nu

Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf.
44 84 88 88

Ring op nu

Vores personale er faglært, og leverer kun arbejde i høj kvalitet

Læs mere