BILLEDINDRAMNING – PROFESSIONEL
INDRAMNING AF BILLEDER

Når du står med en masse flotte billeder og portrætter til hjemmet, er billedindramningen prikken over i’et. Uanset om der er tale om malerier, broderier, litografier, foto eller plakater, skal billede og ramme nemlig passe til hinanden – og det kan vi hos Glarmester Schlæger hjælpe dig med.

Vi holder til i Skovlunde og har oftest kunder i det nordsjællandske og i København. Skulle du dog falde uden for denne geografi, så ring til os alligevel, så ser vi, om en aftale om indramning af dine billeder ikke kan laves.

Glarmester Schlæger laver billedindramning

Vi sætter de smukke rammer – du behøver blot at levere indholdet

En billedindramning får brikkerne til at falde på plads

Et billede siger mere end tusind ord, siger man – og af den grund skal det naturligvis have den rigtige ramme. En billedindramning giver dit billede den sidste detalje og skaber balance i din indretning. Ramme, passepartout og billede kan sammen forme en harmonisk helhed, og det er derfor vigtigt, at farver og dimensioner passer sammen.

Hos Glarmester Schlæger har vi erfaring med følgende ophæng:

  • Malerier
  • Broderier
  • Litografier
  • Fotos
  • Plakater
  • Stoftryk
  • Spejle

Vi hjælper dog også meget gerne med andre ophæng, som du skulle have lyst til at pryde dine vægge med.

Solide og holdbare billedrammer – indramning af billeder med æstetikken i fokus

Foruden den æstetiske prik over i’et som en billedindramning giver dig, så leverer vi også rammer i materialer af høj kvalitet. Du kan bestille i enten moderne aluminiumsrammer eller trærammer, som holder i mange år. Inden for disse er mulighederne for billedindramning mange. Du kan derfor roligt tænke kreativt, hvad angår fx farver og udformning, når du bestiller hos os.

Det hele behøver dog heller ikke at være op til dig. Vi hjælper dig gerne med at vælge ramme til dit billede, hvis du har brug for vejledning eller inspiration. Også udskæring af passepartout kan vi hjælpe med eller rådgive om, hvis der er behov for det. Det er ofte også en overset detalje, man kan komme til at glemme.

Vil du have mere information om billedindramning?

Med sammenlagt 125 års erfaring inden for blandt andet indramning af billeder, har vi set og hørt det meste og kan hjælpe med den løsning, du finder passende. Står du derfor med et fænomenalt foto eller en pragtfuld plakat, der bare mangler at blive hængt op – så henvend dig endelig, for vi har løsningen for dig!

V har udelukkende faglært personale ansat og udbyder også en døgnservice, hvis du kunne tænke dig at være sikret ved alle vindues- ellers rudeskader.

Giv os et kald på 44 84 88 88 eller skriv til os på schlager@44848888.dk, så kan vi sætte rammerne for en aftale eller bare snakke uforpligtende om dine tanker.

Over 125 års erfaring med sikkerhed og god kvalitet

Læs mere

Med vores døgnservice rykker vi hurtigt ud til dig døgnet rundt

Kontakt os nu

Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf.
44 84 88 88

Ring op nu

Vores personale er faglært, og leverer kun arbejde i høj kvalitet

Læs mere