BLYINDFATTEDE RUDER OG GLASMOSAIK

​Blyindfatning af glas er et gammelt glarmesterspeciale, som vi til stadighed mestrer hos Schlæger A/S. Og der er faktisk en rigtig god grund til, at det kræver særlig specialisering at arbejde med blyindfattede ruder og glasmosaik.

Arbejder man med store blyruder med mange små dele, stiller det nemlig ekstra høje krav til præcisionen. Selv små unøjagtigheder kan nemlig gøre, at helheden og det samlede udtryk ikke bliver som ønsket.

Hos Glarmester Schlæger er du dog altid sikret følgende:

  • Faglært arbejde i høj kvalitet
  • Kvalitetssikret håndværk
  • Tilfredshedsgaranti
  • Personlig service

Du kan med andre ord trygt vælge os som din specialist til reparation og montering af blyindfattede ruder og glasmosaik. Vi har gennem årene klaret mange opgaver på området for både private og offentlige institutioner.

Vi laver og reparerer også blyindfattede med energiruder. Kontakt os på 44 84 88 88 eller i kontaktformularen for et tilbud.

OMHYGGELIG REPARATION AF BLYINDFATTEDE RUDER

Står du foran en renovering af dit hus, og ønsker du at bevare dine blyindfattede ruder – og dermed en vigtig del af husets æstetiske udtryk? Så er du landet det helt rette sted.

Hos Glarmester Schlæger mestrer vi nemlig det gamle glarmesterspeciale ned til mindst detalje. Vi har sammenlagt over 125 års erfaring indenfor glarmesterfaget samlet under ét og samme tag – og den erfaring er en absolut nødvendighed for at kunne arbejde med blyruder.

Det er nemlig et håndværk, der kræver særlig specialisering. For de små glasdele, som der arbejdes med, stiller ekstra høje krav til præcisionen af glarmesterarbejdet.

Vores glarmester er klar over, hvilken præcision arbejdet kræver – og udfører det derefter. Derfor kan du altid være sikker på, at vi som glarmestervirksomhed udviser stor omhu i forhold til kvaliteten af arbejdet.

Godt arbejde kræver sit speciale. Det kommer dig til gode, når du har brug for reparation af dine blyindfattede ruder.

SKAB RETROSTEMNING MED BLYINDFATTEDE VINDUER

Blyindfattede vinduer var et næsten uundgåeligt syn, hvis man i 1960’erne og 1970’erne tog en tur igennem en af landets parcelhuskvarterer. Her spredte de flerfarvede vinduespartier stemning i de små stuer.

I dag er efterspørgslen noget mindre – men det betyder bestemt ikke, at dillen er død. Hos Glarmester Schlæger oplever vi faktisk en stigende interesse i blyindfattede ruder. Derfor tilbyder vi både montering og reparation af blyruder og glasmosaik.

Vi er med andre ord din fagmand, hvis du ønsker at skabe retrostemning i dit hjem – eller ønsker at bevare den eksisterende stemning.

SKAB NOGET UNIKT I HJEMMET MED GLASMOSAIK

Glasmosaik kommer i forskellige farver og nuancer, så det er helt op til dig at sætte den personlige stil i hjemmet. Om du vil have lavet glasmosaik i køkkenet, stuen eller et tredje sted, så står vi altid klar til at levere det perfekte skræddersyede resultat.

GLASMOSAIK TIL KIRKER​ – BEVAR DET OPRINDELIGE UDTRYK

Der gemmer sig mange smukke og bevaringsværdige glasmosaikker rundt omkring i de danske kirker. Men de holder ikke for evigt.

Schlægers glarmester har solid erfaring med restaurering og renovering af blyindfattede ruder samt glasmosaik i kirkerum. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis kirkens glasmosaikker trænger til en kærlig hånd eller en udskiftning.

På den måde er I sikre på at bevare kirkens oprindelige æstetik og visuelle udtryk.

glasmosaik

Glasmosaik og blyindfattede vinduer er en vigtig del af det visuelle udtryk i mange gamle kirker

BLYINDFATNING ER ET GAMMELT GLARMESTERSPECIALE

Den teknik, vi bruger i arbejdet med blyindfatning, kan i dansk kontekst dateres helt tilbage til 1700-tallet. Da man dengang kun kunne producere mindre glasstykker, var blylodningerne en nødvendig konstruktion.

Senere lærte man at fremstille større vinduespartier, men de karakteristiske blylodninger fortsatte med at være en del af håndværket. I 1930’erne fik det gamle håndværk lidt af en renæssance, og trenden vandt op igennem 1900-tallet stort indpas i de danske hjem.

Til trods for en dalende popularitet, hænger det gamle glarmesterspeciale stadig ved – og vi er da også stolte over stadig at kunne tilbyde teknikken til vores kunder.

PRISER PÅ BLYINDFATTEDE RUDER OG GLASMOSAIK

Den vejledende pris på blyindfattede ruder ligger fra 2.500 kr. – på glasmosaik ligger den vejledende pris fra 3.500 kr.

Priserne afhænger dog af den enkelte opgave og dine ønsker. Måske har du dine egne personlige krav til æstetik og udformning, eller måske kræver din opgave på anden vis et særligt fokus, der kan påvirke prisen på den ene eller anden måde.

Kontakt os derfor gerne for en snak om dine behov – så sammensætter vi den rette pris og løsning til dig.

YDERLIGERE OPLYSNINGER OM BLYINDFATTEDE RUDER

Vil du have et tilbud på blyindfattede ruder? Eller ønsker du en vurdering af de blyindfattede glasmosaikker i jeres kirke?

Kontakt os på os på 44 84 88 88 allerede i dag – det er selvfølgelig ganske gratis og uforpligtende. Vi ser frem til et godt arbejde.

Over 125 års erfaring med sikkerhed og god kvalitet

Læs mere

Med vores døgnservice rykker vi hurtigt ud til dig døgnet rundt

Kontakt os nu

Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf.
44 84 88 88

Ring op nu

Vores personale er faglært, og leverer kun arbejde i høj kvalitet

Læs mere