AUTORUDER – REPARATION OG
UDSKIFTNING AF AUTORUDER

Er ruden revnet? Og søger du en professionel glarmester til hurtig og kvalitetsbevidst udskiftning af forrude? Glarmester Schlæger har mandskab og erfaring til at håndtere alle glarmesteropgaver – og reparation og skift af autoruder er selvfølgelig også en af dem.

Kontakt os på 44 84 88 88, eller skriv til os i kontaktformularen til højre, hvis du har fået skår i glæden og ruden er revnet. Vi har kontor i Skovlunde, men vi dækker hele Storkøbenhavn, Roskilde og Nordsjælland – og resten af landet for den sags skyld.

SKIFT AF AUTORUDER HOS GLARMESTER SCHLÆGER

Du kender det godt. Du kører bag en lastbil på motorvejen. Pludselig rammer en småsten fra lastbilens lad din forrude, og det er lige før, du letter fra bilsædet af forskrækkelse – hvis det da ikke lige var for sikkerhedsselen.

Og når chokket har lagt sig, står du overfor endnu et chok – eller ihvertfald endnu en frustration: en revnet forrude.

Revner i forruden ser selvfølgelig grimme ud. Men måske endnu vigtigere forhindrer de et optimalt udsyn – nogle gange i sådan en grad, at det faktisk er ulovligt at køre så meget som en meter længere.

Så hvorfor ikke få reparationen overstået med det samme og lade en erfaren glarmester klare skærene? Glarmester Schlæger tilbyder omhyggelig reparation og skift af autoruder til priser, der ikke vælter budgettet.

Til hverdag arbejder vi professionelt med udskiftning og reparation af alle former for autoruder. Vi har mange kunder fra Rødovre, København og Roskilde men dækker hele landet. Du kan derfor roligt kontakte os, hvis forruden eller autoruden har fået en skade – uanset hvor du befinder dig, og hvor alvorlig skaden er.

UDSKIFTNING AF AUTORUDER

DET TILBYDER VI – REPARATION OG UDSKIFTNING AF FORRUDER

Vi udbedrer skader på alle bilens autoruder – uanset bilrudens type. Når vi har de præcise oplysninger om bil og rude, kommer vi ud til dig med vores mobile værksted og løser opgaven.

Der kan opstå forskellige skader på autoruder: stenslag, revner, ridser eller matte områder. Et stenslag kan næsten altid med fordel repareres for at undgå en forværring af skaden. Og det tager kun cirka en halv time.

Med hensyn til øvrige skader kan vi vejlede dig i forhold til synslovens krav om reparation og udskiftning.

REVNER I FORRUDEN – HVAD ER REGLERNE FOR STENSLAG OG REVNER?

Det kan godt være, at skaden fra et stenslag ikke blokerer dit udsyn. Men der er bestemt ikke nogen grund til at lade stå til og vente på, at revnen vokser sig større – hverken af sikkerheds- eller lovmæssige årsager.

Forruden er nemlig ikke bare en praktisk anordning, der forhindrer, at du får insekter og regn i hovedet, når du kører. Derimod kommer op til 30 % af din bils strukturelle styrke fra forruden. Det betyder, at et eventuelt uheld kan blive endnu farligere for dig og dine medpassagerer, hvis der er en skade på bilens forrude.

Men et stenslag kan ikke kun påvirke sikkerheden. Det kan også være ulovligt for dig at køre videre. Det er dog skadens omfang og placeringen på forruden, der afgør, om du må køre videre eller ej.

Du kan læse mere om reglerne om reparation af stenslag her, men du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte Glarmester Schlæger på 44 84 88 88 , hvis du har spørgsmål.

ANDRE TING, DU SKAL VÆRE OPMÆRKSOM PÅ

Når det er nødvendigt med udskiftning af autoruder, er der desuden en række øvrige forhold, du skal være opmærksom på.

Alle autoruder – både forruder, sideruder, bagruder – fås med flere egenskaber: toning, varme, regnsensor, kondens-sensor m.m. Du kan vælge en erstatning af din eksisterende autorude, eller vi kan vejlede dig i de øvrige muligheder for netop din bil.

Mange af vores opgaver er forsikringsskader. Derfor sørger vi for al kontakt og dokumentation i form af billeder med mere til dit forsikringsselskab, når det kommer til udskiftning eller reparation af autoruder. Dermed sparer du bureaukrati, bøvl og besvær.

Vores mobile værksted kører ud til dig i hele Storkøbenhavn, Nordsjælland, Roskilde og Køge – uden beregning af transport. På opgaver uden for dette område tillægger vi dog omkostninger til kørsel.

KONTAKT OS FOR EN PRIS PÅ SKIFT AF FORRUDE

Vi reparerer og udskifter alle autoruder til en rimelig pris – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os på telefon 44 84 88 88, på e-mail schlager@44848888.dk eller i kontaktformularen for en aftale, oplysninger i forbindelse med din skade eller information om udskiftning af forrude og pris.

Over 125 års erfaring med sikkerhed og god kvalitet

Læs mere

Med vores døgnservice rykker vi hurtigt ud til dig døgnet rundt

Kontakt os nu

Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf.
44 84 88 88

Ring op nu

Vores personale er faglært, og leverer kun arbejde i høj kvalitet

Læs mere