Blyindfattede ruder & glasmosaik

​Blyindfatning af glas er et gammelt glarmesterspeciale, som vi til stadighed mestrer hos Schlæger A/S. Og der er faktisk en rigtig god grund til, at det kræver særlig specialisering at arbejde med blyindfattede ruder og glasmosaik.

Vi har gennem årene klaret mange opgaver på området for både privat og offentlige institutioner.

Arbejder man med store blyruder med mange små dele, stiller det ekstra høje krav til præcisionen. Selv små unøjagtigheder kan nemlig gøre, at helheden og det samlede udtryk ikke bliver som ønsket.

Glasmosaik til kirker​

Schlægers glarmester har solid erfaring med restaurering og renovering af blyindfattede ruder samt glasmosaik i kirkerum. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis kirkens glasmosaikker trænger til en kærlig hånd eller en udskiftning.

Godt håndværk kræver sit speciale

Det kræver særlig specialisering at arbejde med blyruder. De små glasdele, som der arbejdes med, stiller ekstra høje krav til præcisionen af glarmesterarbejdet.  

Vores glarmester er klar over hvilken præcision arbejdet kræver. Derfor kan du altid være sikker på at vi som glarmestervirksomhed udviser stor omhu i forhold til kvaliteten af arbejdet - helt ned til mindste detalje.

Skab noget unikt i hjemmet med glasmosaik 

Glasmosaik kommer i forskellige farver og nuancer, så det er helt op til dig at sætte den personlige stil i hjemmet.  Om du vil have lavet glasmosaik i køkkenet, stuen eller et tredje sted, så er står vi altid klar til at levere det perfekte skræddersyede resultat.

Yderligere oplysninger om blyindfattede ruder

Ønsker I en vurdering af de blyindfattede glasmosaikker i jeres kirke, er i meget velkomne til at kontakte os ganske uforpligtende.

 

blyindfattede ruder

Vi går op i vores kunders tilfredshed

[RICH_REVIEWS_SHOW category="schlaeger"]