Udskiftning af forrude samt ny forrude i København

Er din forrude revnet i sådan en grad, at revnen blokerer for dit udsyn? Og er du på udkig efter en glarmester, der kan skifte ruden? Så er du landet det helt rette sted. For Glarmester Schlæger tilbyder professionel og hurtig udskiftning af din forrude – til priser, der ikke gør ondt på pengepungen.

Tag en snak med os om dine behov ved at ringe på 44 84 88 88 – eller skriv til os i kontaktformularen. →

Glarmester Schlæger sørger for, at du får den helt rigtige forrude til din bil – altid til den aftalte kvalitet, tid og pris. Vi holder til i Skovlunde, men vi har kunder i hele Storkøbenhavn, Nordsjælland og meget af det øvrige Sjælland. Derfor kommer vi selvfølgelig ud til dig, når du har brug for en ny forrude i København.

HVORNÅR ER DER BEHOV FOR EN UDSKIFTNING AF FORRUDEN?

Stenslag i forruden er altid irriterende. Til at starte med ærgrer du dig måske bare over, at din nypudsede rude skal skæmmes af en revne. Men efterhånden som revnen breder sig til resten af ruden, bliver dit udsyn kun værre – indtil du en dag ikke længere kan orientere dig ordentligt i trafikken.

Og så er der pludselig ingen vej udenom en udskiftning af forruden.

Men hvor meget skal der egentlig til, før du bør ringe til en glarmester og få skiftet bilens forrude? Det afhænger af en række faktorer.

HVORNÅR ER FORRUDEN ULOVLIG?

Udskiftning af forruden kan være nødvendigt i flere tilfælde. Hvis der er en revne i et område af ruden, hvor dit udsyn bliver generet, er det selvfølgelig ulovligt at køre med ruden – og du vil selvsagt heller ikke kunne få synsgodkendt bilen.

Men faktisk er der klare, objektive retningslinjer for, hvornår din forrude er ulovlig. Reglerne tager udgangspunkt i en inddeling af ruden i 3 zoner – en A-, B- og C-zone.

A-zonen er området lige over rattet og er altså det område, der er lige foran dit synsfelt som chauffør. Det er ikke nødvendigvis ulovligt med en skade i rudens A-zone. Men kan skaden ikke dækkes af en cirkel med en diameter på 3 mm, må du i teorien ikke køre videre. Der skal altså ikke meget til for, at en skade i A-zonen er ulovlig.

B-Zonen er det område på forruden, som løber på tværs af forruden i samme højde som A. Denne zone går dog kun til midten af forruden. I B-zonen skal selve stenslaget kunne dækkes af en cirkel med en diameter på 10 mm, mens revnerne skal kunne dækkes af en cirkel med en diameter på 50 mm.

C-zonen er det område, som passageren på forsædet kigger ud ad. Her er tommelfingerreglen, at selve skaden skal kunne dækkes af en cirkel med en diameter på 30 mm, mens revnerne skal kunne dækkes af en cirkel med en diameter på 150 mm.

Det er altså ikke et personligt skøn, der afgør, om du har brug for en reparation eller udskiftning af forruden. Vil du vide mere, kan du læse en guide til reparation af stenslag her.

Ellers kontakt Glarmester Schlæger på 44 84 88 88 eller e-mail schlager@44848888.dk for spørgsmål. Er du i tvivl om, hvorvidt din rude skal skiftes, står vi altid klar til at rådgive.

Har du brug skift af forruden på stedet, fordi du ikke må køre på grund af skadens omfang? Vi har mobilt værksted, og vi kommer gerne ud til dig, hvis du har behov for en ny forrude i København.

udskiftning af forrude

OPLYSNING VED NY FORRUDE OG UDSKIFTNING AF FORRUDE

Når du kontakter os, er det en god ide, at du har en række oplysninger klar. Vi har brug for at vide, hvilket bilmærke og hvilken model og årgang der er tale om. Du må også gerne oplyse detaljer om ruden – for eksempel om den er tonet eller to-tonet.

Hvis den er udstyret med regnsensor, lyssensor, kondenssensor, varme, antenne eller head up display, er det også vigtigt for os at vide det. Ikke mindst har vi også behov for at vide, om der er andre særlige egenskaber ved ruden – for eksempel hvis den er atermisk/varmedæmpende eller lyddæmpende.

Jo flere informationer du kan give os om dit ønske til udskiftning af forrude, desto hurtigere kan vi hjælpe dig. Synes du, det er vanskeligt at finde alle oplysningerne, hjælper vi dig selvfølgelig med at finde frem til dem.

PRIS PÅ NY FORRUDE – HVAD KOSTER UDSKIFTNING AF FORRUDE?

Prisen på skift af forrude afhænger i høj grad af rudens egenskaber. Ved mindre reparationer i forbindelse med stenslag dækker forsikringen dog som regel. Og Glarmester Schlæger hjælper dig med alle former for forsikringsskader – vi klarer sågar papirarbejdet.

Kontakt os på 44 84 88 88 eller e-mail schlager@44848888.dk for en aftale eller viden om udskiftning af forrude og pris. Vi holder til i Skovlunde, men vi servicerer hele landet. Dog kommer de fleste af vores kunder fra eksempelvis Rødovre, Roskilde og København.

Med vores døgnservice rykker vi hurtigt ud til dig døgnet rundt

Kontakt os nu

Over 55 års erfaring med sikkerhed og god kvalitet

Læs mere

DØGNVAGT
VI RYKKER UD

Læs mere

Over 55 års erfaring med sikkerhed og god kvalitet

Læs mere