Udskiftning af forrude samt ny forrude i København

Vi sørger for, at du får den helt rigtige og helt ny forrude til din bil. Udskiftning af forrude kan være nødvendigt i flere tilfælde. Hvis der er en revne i et område af ruden, hvor dit udsyn bliver generet, er det ulovligt at køre med ruden.

Hvis forruden på anden måde er skadet – ved f.eks. ridser, stenslag eller mattering med begrænsning af udsyn, skal ruden også skiftes. Kontakt os, hvis du er i tvivl om din forrudes tilstand og synsreglernes krav.

Oplysning ved ny forrude og udskiftning af forrude

Når du kontakter os, er det en god ide, at du har en række oplysninger klar. Vi har brug for at vide, hvilket bilmærke og hvilken model og årgang der er tale om. Du må også oplyse detaljer om ruden som f.eks., om den er tonet eller to-tonet.

Hvis den er udstyret med regnsensor, lyssensor, kondenssensor, varme, antenne, eller head up display, er det også vigtige oplysninger. Endnu en særlig egenskab for ruden kan være, at den er athermisk / varmedæmpende eller akustic / lyddæmpende.

Nemmere at få ny forrude

Jo flere informationer du kan give os om dit ønske til udskiftning af forrude, jo hurtigere kan vi hjælpe dig. Synes du, det er vanskeligt at finde alle disse oplysninger, kontakter du os, og vi hjælper dig med at finde frem til dem.

Kontakt Schlæger A/S i Skovlunde

Det er vigtigt, at vi finder frem til den helt rigtige og en helt ny forrude til netop din bil.

Kontakt mig på 44 84 88 88 eller e-mail schlager@44848888.dk for en aftale eller oplysninger i forbindelse med udskiftning af forrude. Vi holder til i Skovlunde, men servicerer hele landet. Dog kommer de fleste af vores kunder fra eksempelvis Rødovre, Roskilde og København.

Med vores døgnservice rykker vi hurtigt ud til dig døgnet rundt

Kontakt os nu

Over 55 års erfaring med sikkerhed og god kvalitet

Læs mere

DØGNVAGT
VI RYKKER UD

Læs mere

Over 55 års erfaring med sikkerhed og god kvalitet

Læs mere