Udskiftning af forrude

Glarmester Schlæger tilbyder professionel og hurtig udskiftning af din forrude – til priser, der ikke gør ondt på pengepungen.

Er din forrude revnet i sådan en grad, at revnen blokerer for dit udsyn? Og er du på udkig efter en glarmester, der kan skifte ruden? Så er du landet det helt rette sted. Tag en snak med os om dine behov ved at ringe på 44 84 88 88 – eller skriv til os i kontaktformularen her på siden. 

Glarmester Schlæger sørger for, at du får den helt rigtige forrude til din bil – altid til den aftalte kvalitet, tid og pris.

Vi holder til i Skovlunde, men vi har kunder i hele København, Storkøbenhavn, Nordsjælland og meget af det øvrige Sjælland. Derfor kommer vi selvfølgelig ud til dig, uanset hvor og hvornår du har brug for en ny forrude.

KRÆVER STENSLAG EN NY FORRUDE?

Stenslag i forruden er altid irriterende. Til at starte med ærgrer du dig måske bare over, at din nypudsede rude skal skæmmes af en revne. 

Stenslag kan i mange tilfælde godt repareres, uden at hele bilens forrude skal skiftes. Men får du det ikke lavet, kan revnen brede sig og forstyrre dit udsyn til trafikken - og så er en udskiftning af ruden den eneste løsning. 

HVORNÅR ER FORRUDEN ULOVLIG?

Hvor meget skal der egentlig til, før du bør ringe til en glarmester og få skiftet bilens forrude? Det afhænger af en række faktorer, da udskiftning af forruden kan være nødvendigt i flere tilfælde. 

Hvis der er en revne i et område af ruden, hvor dit udsyn bliver generet, er det selvfølgelig ulovligt at køre med ruden – og du vil selvsagt heller ikke kunne få synsgodkendt bilen.

Faktisk er der klare, objektive retningslinjer for, hvornår din forrude er ulovlig. Reglerne tager udgangspunkt i en inddeling af ruden i 3 zoner – en A-, B- og C-zone.

Forrudens tre zoner
  • A-zonen er området lige over rattet, og er altså det område, der er lige foran dit synsfelt som chauffør. Det er ikke nødvendigvis ulovligt med en skade i rudens A-zone. Men kan skaden ikke dækkes af en cirkel med en diameter på 3 mm, må du i teorien ikke køre videre. Der skal altså ikke meget til for, at en skade i A-zonen er ulovlig.
  • B-zonen er det område på forruden, som løber på tværs af forruden i samme højde som A. Denne zone går dog kun til midten af forruden. I B-zonen skal selve stenslaget kunne dækkes af en cirkel med en diameter på 10 mm, mens revnerne skal kunne dækkes af en cirkel med en diameter på 50 mm.
  • C-zonen er det område, som passageren på forsædet kigger ud ad. Her er tommelfingerreglen, at selve skaden skal kunne dækkes af en cirkel med en diameter på 30 mm, mens revnerne skal kunne dækkes af en cirkel med en diameter på 150 mm.

Det er altså ikke et personligt skøn, der afgør, om du har brug for en reparation eller udskiftning af forruden. Vil du vide mere, kan du læse en guide til reparation af stenslag her.

Er du i tvivl om, hvorvidt din rude skal skiftes, står vi altid klar til at rådgive. Hos Glarmester Schlæger har vi mange års erfaring med reparation og udskiftning af bilruder, og vi har både døgnvagt og mobilt værksted, så du kan få hjælp på stedet.

udskiftning af forrude

NØDVENDIGE OPLYSNINGER VED UDSKIFTNING AF FORRUDE

NØDVENDIGE OPLYSNINGER VED UDSKIFTNING AF FORRUDE

Når du kontakter os, er det en god ide, at du har en række oplysninger klar. Vi har brug for at vide, hvilket bilmærke og hvilken model og årgang der er tale om. Du må også gerne oplyse detaljer om ruden – for eksempel om den er tonet eller to-tonet.

Hvis den er udstyret med regnsensor, lyssensor, kondenssensor, varme, antenne eller head up display, er det også vigtigt for os at vide det. Ikke mindst har vi også behov for at vide, om der er andre særlige egenskaber ved ruden – for eksempel hvis den er atermisk/varmedæmpende eller lyddæmpende.

Jo flere informationer du kan give os om dit ønske til udskiftning af forrude, desto hurtigere kan vi hjælpe dig. Synes du, det er vanskeligt at finde alle oplysningerne, hjælper vi dig selvfølgelig med at finde frem til dem.

HVAD KOSTER REPARATION OG UDSKIFTNING AF FORRUDE?

Prisen på reparation eller skift af forruden afhænger i høj grad af rudens egenskaber, og derfor kan vi heller ikke fastsætte en pris.

Det er til gengæld gratis og uforpligtende at indhente et tilbud hos os - og du får altid professionel og hurtig service med i prisen. 

Ved mindre reparationer i forbindelse med stenslag dækker forsikringen dog som regel. Og Glarmester Schlæger hjælper dig med alle former for forsikringsskader – vi klarer sågar papirarbejdet.

Kontakt os på 44 84 88 88 eller e-mail schlager@44848888.dk for en aftale eller viden om udskiftning af forrude og pris. Vi holder til i Skovlunde, men vi servicerer hele landet. Dog kommer de fleste af vores kunder fra eksempelvis Rødovre, Roskilde og København.

Med vores døgnservice rykker vi hurtigt ud til dig døgnet rundt

Kontakt os nu

Over 55 års erfaring med sikkerhed og god kvalitet

Læs mere

DØGNVAGT
VI RYKKER UD

Læs mere

Over 55 års erfaring med sikkerhed og god kvalitet

Læs mere