Stenslag kan blive til større skader

Et stenslag i din rude betyder ikke nødvendigvis, at du skal have skiftet ruden. I rigtig mange tilfælde kan det med stor succes betale sig at reparere skaden.

Kontakt os for et tilbud på reparation af stenslag – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud. 

VIGTIGT AT FÅ REPARERET STENSLAG

Det er vigtigt, at ruden bliver repareret hurtigst muligt efter, at skaden er sket.

For det første fordi, skaden så ikke får mulighed for at udvikle sig til en større skade. For det andet fordi, påvirkning af fugt og snavs over længere tid kan gøre det vanskeligt eller umuligt at få et godt resultat ved reparationen.

Hvis du ikke har mulighed for at få repareret rudens stenslag umiddelbart efter, skaden er sket, kan du i en kortere periode beskytte ruden ved at sætte et stykke tape over slaget – bemærk dog at det ikke fjerne faren for, at ruden revner.

REPARATION AF STENSLAG OG STØRRE SKADER

Et stenslag kan udvikle sig til en større skade med revner i ruden – og dermed til en skade, som det er ulovligt at køre med. Det tager kun ca. ½ time at udføre en stenslag reparation, og både du og dit forsikringsselskab sparer penge ved at begrænse skaden på ruden.

KONTAKT SCHLÆGER A/S I SKOVLUNDE

Vi har professionel erfaring med reparation af stenslag i bilruder, og almindeligvis er det en opgave helt uden problemer. Der er dog altid en lille risiko for, at arbejdet kan føre til, at ruden alligevel revner. I tilfælde af at det sker, bærer bilejeren selv risikoen.

Kontakt os på 44 84 88 88 eller e-mail schlager@44848888.dk for en aftale eller oplysninger i forbindelse med reparation af stenslag.

Vi holder til i Skovlunde, og har kunder fra hele landet, dog særligt fra RødovreRoskilde og København. Derudover kan du benytte nedenstående kontaktformular.

Over 125 års erfaring med sikkerhed og god kvalitet

Læs mere

Med vores døgnservice rykker vi hurtigt ud til dig døgnet rundt

Kontakt os nu

Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf.
44 84 88 88

Ring op nu

Vores personale er faglært, og leverer kun arbejde i høj kvalitet

Læs mere