Energiruder og termoruder monteres

Ønsker du at spare penge på varmeregningen – og samtidig beskytte miljøet? Så kan du med fordel udskifte dine almindelige ruder til energiruder eller termoruder.

Hos Glarmester Schlæger bliver du altid mødt af uddannede glarmestre med brancheerfaring, der står klar til hjælpe dig eller din virksomhed med alt fra rådgivning til levering og montering af energioptimerede ruder.

Vi tilbyder montering af energiruder og termoruder for kunder i København og omegn Roskilde og Næstved. Vi dækker dog også resten af landet, hvis opgaven er til det.

Kontakt os på 44 84 88 88 eller i kontaktformularen for et tilbud allerede i dag.

ENERGI- OG TERMORUDER PÅ MÅL

Hos Glarmester Schlæger er ingen opgaver for små eller store. Vores glarmestre står klar med brancheerfaring og dine ønsker i centrum.

Det betyder, at vi kan hjælpe dig med montering af termoruder efter næsten alle tænkelige behov – uanset hvilke ønsker, du har.

Vi kan blandt andet hjælpe med montering af:

Vi monterer med andre ord energi- og termoruder på mål og til alle ønsker.

energiruder termoruder

Energiruder isolerer bedre – til gavn for både komfort, miljø og varmebudget

HVAD ER TERMORUDER?

En termorude er et paraplybegreb for ruder med mindst to lag, og hvor glaslagene er forseglet med en fuge. Der vil enten være luft eller en anden gasart mellem glaslagene.

På grund af luften mellem glassene er det muligt for solens varme at slippe ind ad vinduet, mens varmen indefra samtidig ledes ud gennem vinduet.

Termoruder blev i sin tid udviklet for at undgå problemer med kondens i vinduerne, og de har siden 1960’erne været den mest brugte rudetype til ovenlys- og facadevinduer. De er dog efterhånden blevet udfaset af de mere isolerende energiruder.

HVAD ER ENERGIRUDER?

Energiruder er på mange måder opbygget på samme ligesom termoruder, men de har en markant bedre isoleringsevne.

På ydersiden af energirudens inderste lag glas sidder der en tynd, usynlig metalbelægning, som gør det muligt for sollyset at trænge ind i boligen, samtidig med at ruden reflekterer en stor del af varmen tilbage.

På den måde får du en større varmebesparelse – men også højere komfort. Ruderne bliver nemlig ikke så kolde på indersiden, og du vil derfor opleve væsentlig mindre træk og kuldenedfald.

Der er også højere krav til energiruders opbygning og isoleringsevne – og den 1. januar 2021 skærpes kravene igen. Det betyder, at du fra starten af 2021 kun kan købe 3-lags glas til vinduer og glasdøre, svarende til energiklasse A. Det skal sikre, at vinduerne ikke udleder mere varme, end de tilfører i form af varme fra solen.

Hos Glarmester Schlæger sikrer vi selvfølgelig, at dine nye ruder lever op til gældende krav – til gavn for både dig, miljøet og dit varmeregning.

HVOR MEGET BEDRE ISOLERER ENERGIRUDER END TERMORUDER?

Energiruder er cirka dobbelt så gode til at holde på varmen som termoruder.

Det skyldes først og fremmest, at energiruder er forsynet med en tynd, usynlig metalbelægning på ydersiden af det inderste glas, ligesom ruderne indeholder en gasart mellem glaslagene, som har en højere isoleringsevne end luft.

Energiruder er desuden tykkere end almindelige termoruder. Gassen mellem glaslagene isolerer nemlig bedst ved 15 millimeters afstand mellem glasset. I termoruder vil afstanden som regel være blot 10-12 millimeters, og de vil derfor være en smule tyndere.

PRISER – HVAD KOSTER TERMORUDER OG ENERGIRUDER?

Prisen på termo- og energiruder ligger fra 2.250 kr. Den endelige pris afhænger dog af mål, antal ruder og specifikke ønsker til udformning og udseende. Ønsker du i samme ombæring montering af nye vinduer, skal du regne med en pris på minimum 3.500 kr. pr. vindue.

Du kan se et udvalg af vores priser her – bemærk dog, at priserne er vejledende. Kontakt os derfor for et mere præcist prisoverslag på den løsning, der matcher dine ønsker.

INDHENT ET TILBUD PÅ ENERGI- OG TERMORUDER

Skal du have udskiftet dine vinduer med enten termoruder eller energiruder, kan du kontakte os ved at ringe på telefon 44 84 88 88 eller skrive på mail schlager@44848888.dk eller via kontaktformularen.

Vi glæder os til at høre fra dig – og til at hjælpe dig godt på vej til bedre isolerende vinduer og et lavere energiforbrug.

Over 125 års erfaring med sikkerhed og god kvalitet

Læs mere

Med vores døgnservice rykker vi hurtigt ud til dig døgnet rundt

Kontakt os nu

Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf.
44 84 88 88

Ring op nu

Vores personale er faglært, og leverer kun arbejde i høj kvalitet

Læs mere