Energiruder og termoruder monteres

Ønsker du at spare penge på varmeregningen og samtidig beskytte miljøet, kan du med fordel udskifte dine almindelige ruder til energiruder eller termoruder. Det kan vi hos Schlæger A/S hjælpe dig med.

Vi tilbyder montering af energiruder og termoruder for kunder i København samt i Roskilde, Rødovre. Vi dækker også resten af landet.

Hvad er termoruder?

En termorude består som regel af to lag glas, hvor der enten er luft eller en anden gasart imellem glassene. Termoruderne blev i sin tid udviklet for at undgå problemer med kondens i vinduerne.

rundet luften mellem glassene er det muligt for solens varme at slippe ind ad vinduet, mens varmen indefra samtidig ledes ud gennem vinduet.

Hvad er energiruder?

Energiruder er opbygget på samme måde som termoruder, men har en markant bedre isoleringsevne.

På ydersiden af energirudens inderste lag glas sidder der en tynd metalbelægning, som gør det muligt for sollyset at trænge ind i boligen samtidig med, at ruden reflekterer en stor del af varmen tilbage.

Kontakt os og hør mere

Skal du have udskiftet dine vinduer med enten termoruder eller energiruder, kan du kontakte os ved at ringe på telefon 44 84 88 88 eller skrive til vores e-mail schlager@44848888.dk

Over 125 års erfaring med sikkerhed og god kvalitet

Læs mere

Med vores døgnservice rykker vi hurtigt ud til dig døgnet rundt

Kontakt os nu

Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf.
44 84 88 88

Ring op nu

Vores personale er faglært, og leverer kun arbejde i høj kvalitet

Læs mere