Priser

Her finder du vores priser på forskellige typer glasarbejde og services. Glarmester Schlæger er din erfarne glarmester i København og på Sjælland. 

Det er ikke alle priser, der fremgår her på siden. Glarmester Schlæger udfører alle typer glasarbejde - lige fra stenslag til billedindramning, glasmosaik, forsikringsskader og meget mere. 

På nogle typer services finder du ikke priser. Det er fordi, vi med mange års erfaring som glarmestre ved, at omkostningerne kan variere meget fra opgave til opgave.

Derfor er vores priser vejledende - og det er helt gratis at få et uforpligtende tilbud på alle typer glasarbejde. 

Indhent et tilbud i dag via vores kontaktformular

Vejledende priser på glasarbejde og services

Listen herover indeholder ikke alle vores services og specialer inden for reparation, erstatning og tilpasning af forskellige typer glas. Vi udfører blandt andet også: 

  • Autoruder 
  • Glasfacader 
  • Glasskillevægge 
  • Forsatsruder
  • Rammer, glashylder og spejle 
  • Sandblæsning​
  • Glastage 

Du kan se alle vores services her

Specialtilpassede løsninger på store og små opgaver

Vi kan hos Glarmester Schlæger lave specialtilpassede løsninger til både store og små projekter. Vi har mange års erfaring som glarmestre, og vi har lavet det meste efterhånden - men en udfordring skræmmer os bestemt ikke væk.

Vi garanterer, at vi klarer opgaven, uanset hvad den drejer sig om, og altid i den samme høje kvalitet, vi er kendt for. Vi er desuden medlem af glarmesterlauget.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Vil du vide mere om en bestemt glarmesteropgave, eller har du akut brug for en glarmester i København?

Så ring straks til os på tlf. 44 84 88 88, eller sende en mail til schlager@44848888.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt med et uforpligtende tilbud.

Vi går op i vores kunders tilfredshed

[RICH_REVIEWS_SHOW category="schlaeger"]