Nye vinduer monteret af
professionel fagmand

Overvejer du at investere i nye vinduer eller døre?​

Hos Glarmester Schlæger A/S kan vi hjælpe dig med at få monteret nye vinduer i din ejendom. Vi kan tilbyde dig en professionel løsning, hvad enten du henvender dig som privatkunde, erhvervskunde eller som repræsentant for en institution.

Vi har hjemme i Skovlunde, men opererer i hele landet.

Mor og barn sidder foran deres nye vinduer

HVILKE NYE VINDUER VIL DU GERNE HAVE?

Vi kan installere alle former for nye vinduer eller døre, og hvad enten du er interesseret i en træ/træ-løsning eller en alu/træ-løsning, sørger vi for at montere det hos dig, når det passer dig.

Om det skal være det ene eller det andet afhænger af dit hus, og hvordan du selvfølgelig selv ønsker det. En træ/træ-løsning har den fordel, at det kan give et mere rustikt udtryk, hvor en alu-træ-løsning fx gør, at du slipper for at skulle male dine rammer fra tid til anden.

Er du i tvivl om hvilken løsning, der er den bedste for dig, vejleder vi dig gerne. Et større renoveringsprojekt med montering af nye vinduer kan virke uoverskueligt og kræver flere overvejelser, så derfor står vi ved din side – også i andet end bare monteringen. Med vores mange års erfaring inden for branchen, kan vi tilbyde dig kompetent rådgivning i forhold til det æstetiske udtryk for dit hus og smarte løsninger i forhold til miljø og økonomi. Vi er helt opdaterede med nye retningslinjer og krav for 2021, så vi er ikke bare rutinerede glarmestre, men også på forkant med tingene.

Vil du gerne selv stå for montering af dine nye vinduer eller døre, er det naturligvis også en mulighed. Du kan i det tilfælde dog stadig nyde godt af vores rådgivning og bestille dine nye vinduer gennem os. Så sørger vi for, at du ved, hvordan du smartest går til opgaven, og at materialerne bliver leveret på din adresse.

NYE KRAV TIL NYE VINDUER

Fra den 1. januar 2021 er der nye skærpede krav til kvaliteten af energiruder. Det betyder, at man fremover kun kan få 3-lags glas til nye vinduer og glasdøre, hvilket naturligvis øger isoleringsevnen. Formålet med de nye krav er, at vinduerne helst ikke skal udlede mere varme, end de får tilført fra solen.

Så som kunde kan du se de nye krav som en fordel for dig og din bygning. De nye energiruder isolerer nemlig dobbelt så godt, som almindelige termoruder gør, hvilket kan ses på din varmeregning, fordi varmebalancen har færre og mindre udsving.

De nye krav svarer til energiklasse A, og hos Glarmester Schlæger A/S er vi selvfølgelig opdaterede på dem og holder os inden for dem. Så kan vi sammen sørge for et godt indeklima hos dig, en sjovere varmeregning og et bedre miljø generelt – blot ved montering af nye vinduer.

Du kan læse mere om vores energiruder her:

PRISER PÅ MONTERING AF NYE VINDUER

Vi tilbyder adskillige services på montering af nye vinduer og glasarbejde generelt. Derfor har vi også flere forskellige priser, som er vejledende, fordi vi ved, at det enkelte arbejde med glas varierer i omkostninger.

Herunder kan du få et overblik over vores priser. Uanset hvad er du dog altid velkommen til at ringe eller skrive ind til os for at modtage et gratis og uforpligtende tilbud på den specifikke opgave, du har brug for hjælp til.

VEJLEDENDE PRISER PÅ GLASARBEJDE OG SERVICES
  • Energi- og termoruder fra 2.250 kr.
  • Blyindfattede ruder fra 2.500 kr.
  • Glasmosaik fra 3.500 kr.
  • Nye vinduer fra 3.500 kr.

VIL DU GERNE VIDE MERE? HØR NÆRMERE I DAG

Vi står klar til at hjælpe dig med montering af dine nye vinduer hos Glarmester Schlæger A/S – og vi kan begynde planlægningen allerede i dag. Hvis du er interesseret i at få mere information om vores ydelser, eller om hvilke nye vinduer vi kan skaffe hjem til dig, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 44 84 88 88 eller sende os en e-mail på schlager@44848888.dk.

Vi går op i vores kunders tilfredshed

[RICH_REVIEWS_SHOW category="schlaeger"]

Over 125 års erfaring med sikkerhed og god kvalitet

Læs mere

Med vores døgnservice rykker vi hurtigt ud til dig døgnet rundt

Kontakt os nu

Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf.
44 84 88 88

Ring op nu

Vores personale er faglært, og leverer kun arbejde i høj kvalitet

Læs mere