Glastag

Drømmer du også om mere liv og lys i hjemmet? Et glastag vil skabe et rummeligt og luftigt rum – lad Schlæger A/S gøre din drøm til virkelighed.

Har du også fundet frem til fordelen ved glastag? Med et glastag får du den ultimative følelse af frihed og lysindfald til rummet – også om vinteren. Kom helt tæt på naturen og følg med i årstidernes skiften. Derudover har lys en positiv effekt på vores humør og er med til at gøre os aktive. Men glastag er ikke bare glastag, og hvad enten du overvejer energi – eller termoruder, vil vi meget gerne hjælpe dig sikkert videre.

Kontakt os i dag på 44 84 88 88, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Vi bestræber os på at svare dig så hurtigt vi kan.

Glastag giver liv og lys i hjemmet

Der er mange fordele ved at vælge et glastag. Et glastag giver din bolig et nyt og æstetisk præg og får samtidig det enkelte rum til at syne langt større.

Et glastag sikrer samtidig fri lysgennemstrømning og ovenlys, som forstærker fornemmelsen af at være ude. Lyset påvirker vores humør, og da det øger vores produktion af hormonet serotonin, som er med til at skabe en følelse af velvære.

Du vinder dog langt mere ved at vælge et glastag. Det kan betale sig at investere i et glastag, du kan nemlig udnytte det direkte sollys til at opvarme din bolig og reducere din varmeregning.

glastag

Glastag i høj kvalitet

Hos Glarmester Schlæger samler vi på glade kunder og vægter kundekontakten særdeles højt. Derfor kan du roligt lægge dit tag i vores hænder – uden at få knust dine drømme.
Vi går en ekstra mil for for at sætte fokus på hver enkelt detalje – så bare rolig, vi skal nok klare det hele.

Vi har hos Glarmester Schlæger A/S samlet over 125 års erfaring fra glarmesterfaget under samme tag og som medlem af Glarmesterlauget er du som kunde altid garanteret:

  • Et tryg og kvalitetsbevidst samarbejde – med garanti
  • Personlig service – det er vigtigt at du føler dig set
  • Punktlighed – vi overholder altid de aftaler vi har indgået
  • Tilfredshedsgaranti – vi forlader ikke opgaven før du som kunde er tilfreds med resultatet.
  • Kvalitetssikret håndværk – vi bruger kun kvalitetssikrede materialer som holder
  • Og så kan du forvente, at vi altid rydder op efter os selv

Priser på glastag – kontakt os for et tilbud

Det er ikke alle, der kan kende forskel på glas, men det kan vi.
Vi kan levere det meste inden for ruder og glas. Du kan eksempelvis få energi- og termoruder fra 2.250 kr. Du kan finde resten af vores priser, på forskellige typer glasarbejde og services, lige her: priser.

Skal vi hjælpe dig med at indfri dine drømme? Kontakt os på 44 84 88 88 for at høre meget mere – og få et uforpligtende tilbud.

Over 125 års erfaring med sikkerhed og god kvalitet

Læs mere

Med vores døgnservice rykker vi hurtigt ud til dig døgnet rundt

Kontakt os nu

Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf.
44 84 88 88

Ring op nu

Vores personale er faglært, og leverer kun arbejde i høj kvalitet

Læs mere