• glas-vinduer-facade
  • udskiftning-af-vinduer
  • glastag
  • glas-vinduer

Glarmester Taastrup

Glarmester Schlæger er din lokale glarmester Taastrup. Vi udfører alt arbejde indenfor glarmesterservice, og vi går langt for at gøre dig tilfreds. Hos Glarmester Schlæger står vi klar til at hjælpe dig - både i Taastrup, men også på resten af Sjælland.

Ring til os i dag på tlf. 44 84 88 88, udfyld kontaktformularen eller send en mail til schlager@44848888.dk, så skal vi nok vende tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor skal glarmester Schlæger være din glarmester Taastrup?

Glarmesterarbejde kræver forståelse for kundens behov og er samtidig et erhverv man skal præcisere over tid - og det kan vi. Vi går meget op i, at du får hvad du har behov for uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med over 125 års erfaring indenfor glarmesterarbejde tør vi godt at sige, at vi er din foretrukne glarmester Taastrup - både indenfor service, punktlighed samt kvalitet. 

Om du har fået en mindre revne i forruden, stenslag eller noget andet. Så står vi som glarmester altid klar til at hjælpe dig. Vores mål er din tilfredshed, derfor udfører vi alle opgaver med samme omhu og kvalitet. 

Hos Glarmester Schlæger får du derfor følgende: 

  • Servicemindede og venlige medarbejdere
  • Overholdelse af alle aftaler
  • Et håndværk i god kvalitet
  • Oprydning - bortskaffelse af glas og andet affald efter vores besøg

Som en ekstra sikkerhed er vi også medlem af arbejdsgiverforeningen, Glarmesterlauget, som er en forening for de danske glarmestre. Udover så er vi også en del af et stærkt fagligt netværk, hvor fagligheden, traditioner og kvalitet er en del af netværket. 

Skal du have hjælp til en glarmesteropgave? Så tøv ikke med at ringe til os i dag på tlf. 44 84 88 88, via kontaktformularen eller en mail til schlager@44848888.dk

Hvad skal du have hjælp til?

Glarmesterarbejde kan være mange ting og opgaverne kan variere. Hos Glarmester Schlæger kan du bl.a. få hjælp til: 

Som glarmester er vi også vant til at få specialopgaver. Har du derfor en glarmesteropgave, som du gerne vil have kigget på, så tøv ikke med at tage kontakt til os i dag - uanset hvor stor eller lille din opgave er.

Skal du have hjælp til en forsikringsskade?  

Vi står også til rådighed i forbindelse med forsikringsskader. Har du haft indbrud, et uheld eller andet hvor du skal have din forsikring med inde over, så står vi også klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring med forsikringsskader og kan derfor tilbyde en effektiv, hurtig og fejlfri proces i forbindelse med en forsikringssag. 

Som kunde hos os, skal du heller ikke tænke på papirarbejdet eller kontakten til forsikringsselskabet. Vi sørger for korrespondancen til forsikringsselskabet og samtidig ordner vi også alle formalia. Det eneste du skal oplyse, er dit policenummer samt forsikringsselskab - resten klarer vi. 

Vi sørger selvfølgelig også for at udbedre skaden - uanset omfanget og typen af skaden. Om det er skift af bilruder eller baldrede butiksruder, så klarer vi det. Vi har også døgnvagt, hvilket betyder at vi kan rykke ud med kort varsel, så du kan køre videre i din bil på lovlig vis eller tyverisikre din butik så hurtigt som muligt. 

Kontakt os i dag for et tilbud hos din glarmester Taastrup

Mangler du en glarmester i Taastrup til en opgave - f.eks. stenslag, reparation af glas eller andet? Så kontakt os i dag. 

Vi er med til at løse opgaver for både private, institutioner samt butikker og kontorer i lokalområdet - også i Taastrup. 

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 44 84 88 88, via kontaktformularen eller en mail til schlager@44848888.dk. Så vender vi tilbage, så hurtigt som muligt.

Vi går op i vores kunders tilfredshed

[RICH_REVIEWS_SHOW category="schlaeger"]

Over 125 års erfaring med sikkerhed og god kvalitet

Læs mere

Med vores døgnservice rykker vi hurtigt ud til dig døgnet rundt

Kontakt os nu

Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf.
44 84 88 88

Ring op nu

Vores personale er faglært, og leverer kun arbejde i høj kvalitet

Læs mere