• glas-vinduer
  • vinduer
  • glastag

Glarmester Storkøbenhavn

Står du og mangler en glarmester i Storkøbenhavn? Hos Glarmester Schlæger udfører vi alt indenfor glarmester service. Om du skal have lavet et glastag, eller fixet din bilrude, er underordnet. Vi har erfaring indenfor det hele.

Giv os et kald på tlf. 44 84 88 88, eller send en mail til schlager@44848888.dk, så finder vi en løsning der passer dig.

Glarmester Schlæger er din glarmester i Storkøbenhavn

Hos Glarmester Schlæger går vi særligt op i detaljerne. Derfor er du aldrig i tvivl om kvaliteten af det stykke arbejde, vi udfører for dig. Som virksomhed er vi stolte af det fag vi repræsenterer, og du kan er derfor altid føle dig tryg i vores hænder.  

Hos os er du garanteret:

Personlig service

For os er det vigtigt, at du som kunde føler dig set. Du er derfor altid garanteret personlig service, fra en af vores dygtige og kompetente medarbejdere.

Punktlighed

Vi overholder altid de aftaler vi har indgået, og forlader ikke opgaven før du som kunde er tilfreds med resultatet.

Kvalitetssikret håndværk

Vi bruger kun kvalitetssikrede materialer som holder. Vores glarmestre er alle uddannet og dygtiggør sig konstant indenfor faget.

Vi rydder altid op efter os selv

Alt efter hvad du som kunde skal have lavet, kan det komme til at svine. Derfor garanterer vi, at det ikke er til at se vi har været der, når vi forlader stedet.

Hvilke glarmesteropgaver kan vi udføre?

Som glarmester i Storkøbenhavn kan vi hjælpe dig med alt indenfor glas. Det kan enten være tilpasning, installation eller erstatning af glas af forskellige typer. Uanset hvad opgaven drejer sig om, klarer vi den.


Overblik over hvad vi bl.a. kan hjælpe med:

 

Vi hjælper også med specialopgaver

Har du et specielt ønske eller en opgave der måske ikke er så ligetil at få ført ud? Tøv ikke med at kontakte os. Udover de traditionelle glarmesteropgaver, tager vi os også gerne af de noget mere specielle opgaver. En udfordring skræmmer os ikke væk.

...Vi laver også gerne specialløsninger i forbindelse med større opgaver. Giv os et kald på tlf. 44 84 88 88, eller send en mail til schlager@44848888.dk, så tager vi en snak omkring din opgave.

Den lille ekstra service

Med mange år i branchen, findes der ikke den opgave vi ikke har lavet før. Derfor kan du være sikker på, at det arbejde vi udfører er af topkvalitet. Vi ved også hvor forskellen i den gode service, og den rigtig gode service ligger.

Derfor er det vigtigt for os at du får:

Den rette rådgivning  

Udover at være professionelle med vores håndværk, består vores job også i at rådgive dig på bedst mulig vis. Hvis du i forvejen har gjort dig nogle tanker, prøver vi at imødekomme dine forventninger og forestillinger med vores ekspertise. For os består glarmesterfaget ikke kun i at udføre opgaven, men lige så meget at rådgive dig til at tage de rigtige beslutninger, så du ender med et resultat du er glad for.   

Effektiv service

Hvis du har haft et uheld og har brug for en akut glarmester i Storkøbenhavn, vil du gerne have det fikset og hurtigt videre. Det er vi hos Glarmester Schlæger godt klar over. Vi rykker derfor hurtigt ud, udfører vores arbejde og er væk så du kan komme videre med dine daglige gøremål.

Hjælp til en forsikringsskade

Vi ved af erfaring, at korrespondancen med forsikringsselskaber ikke altid er nummer ét på listen over ting at tage sig af, i forbindelse med indbrud eller andre skader. Derfor tilbyder vi at stå for al korrespondance, inklusiv papirarbejde, så længe du bare oplyser dit forsikringsselskab og policenummer.  

Erfaren glarmester i Storkøbenhavn

Med over 125 år i branchen har vi erfaring med lidt af hvert. Vi har både arbejdet med store opgaver på bl.a. skoler, plejehjem og sportshaller, men i lige så høj grad også de lidt mindre opgaver.

For os er ingen opgave nemlig for stor eller for lille.

...Vi er desuden medlem af glarmesterlauget.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Vil du vide mere om en bestemt glarmester opgave, eller har du brug for en akut glarmester i Storkøbenhavn, er du mere end velkommen til at ringe på tlf. 44 84 88 88, eller sende en mail til schlager@44848888.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt med et uforpligtende tilbud.

Vi går op i vores kunders tilfredshed

[RICH_REVIEWS_SHOW category="schlaeger"]