Glarmester Skovlunde

Leder du efter en glarmester Skovlunde? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Glarmester Schlæger kan vi uden problemer hjælpe dig, hvis du har brug for glarmesterservice. Vi tilbyder nemlig alt fra reparation af autoruder og stenslag til sandblæsning og montering af termoruder – samt en lang række øvrige glarmesteropgaver.

Du får altså samlet alle dine behov for kompetent glarmesterservice hos én og samme virksomhed som kunde hos Glarmester Schlæger.

Giv os et kald på tlf. 44 84 88 88 , send en mail til schlager@44848888.dk, eller skriv til os i kontaktformularen → så finder vi en løsning, der passer til din problemstilling.

GLARMESTER SCHLÆGER ER DIN ERFARNE GLARMESTER SKOVLUNDE

Hos Glarmester Schlæger gør vi os ikke kun umage i at levere et godt stykke arbejde – vi går også op i vores kunders tilfredshed.

For os gør det ingen forskel, om du skal skal have repareret en mindre revne i forruden, eller om du har brug for en glarmester til en specialopgave. Vi udfører alle opgaver med samme omhu og kvalitetssans – og med din tilfredshed som vores vigtigste mål.

Hos Glarmester Schlæger er du derfor garanteret følgende:

  • Servicemindede og venlige medarbejdere, som sætter en dyd i at lave et godt stykke arbejde
  • At vi overholder vores aftaler (leveringstider, reparationstidspunkter m.m)
  • Kvalitetssikret håndværk
  • Oprydning – vi bortskaffer glas og andet affald efter vores besøg

Vi er desuden medlem af arbejdsgiverforeningen for danske glarmestre, Glarmesterlauget. Dermed er vi en del af et fagligt stærkt netværk af glarmestre, som værner om fagligheden og glarmesterfagets traditioner for høj kvalitet og sans for detaljen.

Hos Glarmester Schlæger står vi inde for vores håndværk – og vi går ikke før, opgaven er løst til perfektion. Derfor er du selvfølgelig garanteret et kvalitetssikret stykke arbejde, når du vælger os som din lokale glarmester i Skovlunde.

Skal du have hjælpe til en glarmesteropgave? Så tøv ikke med at ringe til os allerede i dag.

glarmester-skovlunde

HVAD KAN VI HJÆLPE DIG MED?

Vi varetager alle opgaver indenfor glarmesterarbejde og udfører alt i glas – om det er montering af glas eller reparation. Her er et lille udpluk af, hvad vi kan hjælpe dig med:

  • Glasfacader
  • Autoruder
  • Reparation af stenslag i forruden
  • Forsikringsskader
  • Specialopgaver

Skal du have hjælp til en forsikringsskade?
Som glarmestre med mange års erfaring i branchen er vi også autoriserede til at reparere diverse forsikringsskader. Vi samarbejder med en stor del af de danske forsikringsselskaber, og derfor skal du kun oplyse policenummeret samt forsikringsselskab, når du henvender dig til os med en forsikringsskade – derefter klarer vi resten.

Du sparer altså både tid og besvær i forbindelse med forsikringssager, når du vælger os som dine foretrukne glarmester i Skovlunde.

Mobilt værksted – bilrude skift hvor du har brug for det
Vi har mobilt værksted og kan derfor komme ud til dig der, hvor du har brug for det. Det kan være en fordel, hvis du ikke har mulighed for indlevere din bil til reparation, eller hvis en revne i forruden er så stor, at det ikke længere er lovligt at køre i bilen.

Vi kommer ud til din bopæl, din arbejdsplads eller et helt tredje sted i Skovlunde og omegn – eller hvor du nu befinder dig.

RING, OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Har du brug for akut hjælp til en en helt anden glarmesteropgave? Har du spørgsmål til vores services? Eller søger du bare en kvalitetsbevidst og glarmester Skovlunde?

Du mere end velkommen til at kontakte Glarmester Schlæger på tlf. 44 84 88 88 eller sende en mail til schlager@44848888.dk – så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

glarmester-skovlunde
glarmester-skovlunde-bil

DØGNVAGT
VI RYKKER UD

Læs mere

Over 55 års erfaring med sikkerhed og god kvalitet

Læs mere

DØGNVAGT
VI RYKKER UD

Læs mere

Over 55 års erfaring med sikkerhed og god kvalitet

Læs mere