• reparation-af-vinduer
  • vinduer
  • glas-reparation
  • doer-glas

Glarmester Roskilde

Har du brug for en glarmester Roskilde? Så er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig erfaring med alle slags glarmesteropgaver - alt fra reparation af stenslag til bilglas og termoruder. Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for pålidelig glarmesterservice.

Ring til os i dag på tlf. 44 84 88 88, eller udfyld kontaktformularen med din henvendelse, så finder vi en løsning på din problemstilling. Vi udfører glarmesteropgaver på Sjælland - også i Roskilde. Med vores mobile værksted, så kan vi reparere opgaven hvor du er - Det er derfor vi er din glarmester i Roskilde.

Glarmester Schlæger er din glarmester i Roskilde 

Det er ikke ligegyldigt hvilken glarmester du vælger, hvis du stiller høje krav til kvaliteten af arbejdet. Hvis du er på jagt efter en glarmester i Roskilde, så bør du vælge vælge os som din glarmester.

Skal du have monteret en glashylde, skiftet glasset i din bilrude eller have repareret stenslag i selvsamme bil, så er vores mål at du skal være tilfreds med arbejdet. Vi stræber altid efter at kunne dygtiggøre os - og derfor kan du altid forvente glarmesterarbejde i verdensklasse. 

Hos Glarmester Schlæger er du garanteret følgende:

  • Serviceminded medarbejdere, som sætter en dyd i et godt stykke arbejde
  • Overholdelse af alle aftaler
  • Kvalitetssikret håndværk 
  • Oprydning efter endt udførsel af arbejde

Kontakt os i dag på tlf. 44 84 88 88 eller via kontaktformularen. Så skal vi nok sørge for at din glarmesteropgave bliver løst helt ned til mindste detalje. 

Grundig og effektiv glarmesterservice i Roskilde 

Vi har over 125 års erfaring i branchen. Derfor findes der ikke én opgave som vi ikke har prøvet. Ingen opgave er derfor for stor eller lille til os! 

Lad os høre om din specialopgave

Har du en opgave som kræver lidt udover det sædvanlige? Så står vi klar til at hjælpe dig. Som din glarmester Roskilde, har vi stor erfaring med de mere utraditionelle glarmesteropgaver - og vi siger aldrig nok til en udfordring. 

Skal vi også sørge for din forsikringsskade?

Udover at reparere din skade, så kan vi også stå for kontakten til dit forsikringsselskab. Det kan nemt være en uoverskuelig opgave, og eftersom du allerede står i en presset situation, så vil vi gerne hjælpe dig. 

Det eneste du skal gøre, er at oplyse os dit policenummer samt forsikringsselskab - så klarer vi resten. 

Hvilke glarmesteropgaver kan vi udføre i Roskilde?

Har du behov for at få lavet en glarmesteropgave i Roskilde, så står vi klar til at hjælpe os - store såvel som små opgaver. Det eneste vi går op i, er at levere et godt stykke arbejde og din tilfredshed. 

Vi kan udføre alle opgaver. Om det er en mindre reparation eller montering af glas, så står vi klar til at hjælpe. Her er et lille udpluk af, hvad vi kan hjælpe dig med: 

Mobilt værksted - Få løst udfordringen, hvorend du er

Vores mobile værksted gør at vi kan komme ud til dig, når du har brug for hjælp. Det er en fordel, hvis du f.eks. ikke kan indlevere din bil til reparation, eller hvis et stenslag har medført en stor revne i forruden, at det ikke længere er lovligt at køre i bilen.

Det er intet problem for os, at komme ud til din bopæl, arbejdsplads eller et tredje sted for at udføre arbejdet - det er derfor vi er din glarmester Roskilde. 

Leder du efter en lokal glarmester i Roskilde?

Har du en glarmesteropgave, som du gerne vil have lavet? Som glarmester med mange års erfaring, er vi vant til at vores arbejdsopgaver er mangeartede - derfor er der ikke grænser for hvad vi kan hjælpe dig med. 

Vi står derfor til rådighed for dig, hvis du skal have udført glarmesterarbejde, f.eks. forsikringsskader og reparation af stenslag.

Glasmaterialer er også populært i hjemmet, og skal du f.eks. have opsat et spejl eller har brug for akut hjælp til en glarmesteropgave, så er det oplagt for dig at kontakte en lokal glarmester i Roskilde. 

Hos Glarmester Schlæger er du garanteret en høj grad af faglighed og professionalisme. Vi lytter til dine behov og ønsker, når du skal have udført et stykke glasarbejde.

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud

Står du og mangler akut hjælp af en glarmester Roskilde? Har du spørgsmål til nogle af vores services, f.eks. reparation af stenslag eller bilglas

Så kontakt os i dag på tlf. 44 84 88 88 eller via kontaktformularen - så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

glarmester-roskilde

Vi går op i vores kunders tilfredshed

[RICH_REVIEWS_SHOW category="schlaeger"]