• reparation-af-vinduer
  • vinduer
  • glas-reparation
  • doer-glas

Glarmester Roskilde

Har du brug for en glarmester Roskilde? Så er du landet det rigtige sted. Hos Glarmester Schlæger udfører vi alle glarmesteropgaver – lige fra akut reparation af bilrude til isættelse af butiksruder. 

Uanset hvilken opgave du står med lige nu, skal du derfor ikke tøve med at give os et kald på tlf. 44 84 88 88 eller udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Lad Glarmester Schlæger være din glarmester i Roskilde

Med mange år i branchen har vi den erfaring, der skal til for, at du altid er garanteret et kvalitetssikret stykke arbejde. Når du står overfor at vælge din glarmester i Roskilde, skal du derfor aldrig være i tvivl om, at du kan regne med os.

Vi ved også, at tilfredse kunder ikke kun kommer af et godt resultat. Servicen er lige så stor en del af din oplevelse.

Du er derfor altid garanteret:

  • Serviceminded medarbejdere, som sætter en dyd i et godt stykke arbejde
  • Overholdelse af alle aftaler
  • Kvalitetssikret håndværk
  • Oprydning efter endt udførsel af arbejde

Kontakt os i dag på tlf. 44 84 88 88 eller via kontaktformularen. Så skal vi nok sørge for at din glarmester opgave bliver løst helt ned til mindste detalje.

Grundig og effektiv glarmesterservice

Vi har over 125 års erfaring i branchen. Derfor findes der ikke én opgave som vi ikke har prøvet.

Ingen opgave er derfor for stor eller lille til os! 

Lad os høre om din specialopgave

Har du en opgave som kræver lidt udover det sædvanlige? Så står vi klar til at hjælpe dig. Som din glarmester Roskilde, har vi stor erfaring med de mere utraditionelle glarmesteropgaver – og vi siger aldrig nej til udfordring.  

Skal vi også sørge for din forsikringsskade?

Udover at reparere din skade, kan vi også stå for kontakten til dit forsikringsselskab. Det kan nemt være en uoverskuelig opgave, og eftersom du allerede står i en presset situation, så vil vi gerne hjælpe dig. 

Det eneste du skal gøre, er at oplyse os dit policenummer samt forsikringsselskab – så klarer vi resten.

Hvilke glarmesteropgaver kan vi udføre?

Med over 125 års erfaring i branchen findes der ikke den opgave vi ikke kan klare. Den vigtigste af dem alle er dog at sørge for din tilfredshed – hvilket vi altid gør vores ypperste at udføre til perfektion.

Sidder du med en specifik opgave lige nu – om det er en mindre eller større opgave, skal du endelig bare give os et kald. Her får du dog et lille udpluk af hvad vi kan hjælpe med:

revnet bilglas

Er ruden revnet? Vores mobile værksted kører på hele Sjælland

MOBILT VÆRKSTED PÅ HELE SJÆLLAND 

Uheld og skader med glas sker altid på ubelejlige tidspunkter. Har du fået et stenslag i din bilrude, der betyder, at du ikke må køre videre, rykker vores mobile værksted ud med det samme. Vi kommer gerne ud til både din bopæl, arbejdsplads eller noget tredje, for at hjælpe dig – uanset om det er i Roskilde eller andre steder på Sjælland.  Vores mobile værksted rykker nemlig også ud, hvis du befinder dig i f.eks. Hellerup, Skovlunde, Herlev eller på Østerbro.

Glarmester Schlæger – Din pålidelige glarmester i Roskilde

Hos Glarmester Schlæger er du garanteret en høj grad af faglighed og professionalisme. Vi lytter til dine behov og ønsker, når du skal have udført et stykke glasarbejde.

Vi står til rådighed uanset, hvilken opgave du skal have udført. Vi sørger for, at du får den bedste service, det bedste resultat og skulle der være problemer efterfølgende, kommer vi selvfølgelig tilbage. 

Skal du have opsat et spejl, har du akut brug for hjælp til et uheld med glas eller skal du have nye  blyindfattede ruder, er du altid mere end velkommen til at ringe.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Vil du have et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål til vores services, som f.eks. reparation af stenslag eller bilglas kan du ringe på tlf. 44 84 88 88 eller efterlade en besked vores kontaktformular – så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

glarmester roskilde

Vi går op i vores kunders tilfredshed

[RICH_REVIEWS_SHOW category="schlaeger"]

Over 125 års erfaring med sikkerhed og god kvalitet

Læs mere

Med vores døgnservice rykker vi hurtigt ud til dig døgnet rundt

Kontakt os nu

Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf.
44 84 88 88

Ring op nu

Vores personale er faglært, og leverer kun arbejde i høj kvalitet

Læs mere