Glarmester Rødovre

Leder du efter en glarmester Roskilde som har fokus på kvalitet og går op i detaljerne, så er du kommet til det rette sted. Hos Glarmester Schlæger udfører vi alt indenfor glarmesterarbejde i Rødovre og på Sjælland. 

Vi har erfaring med alle slags glarmesteropgaver. Om det er stenslag, reparation af bilglas eller termoruder. Vi står derfor klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for god glarmesterservice i Roskilde.

Kontakt os i dag på tlf. 44 84 88 88 eller udfyld kontaktformularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med en løsning på din problemstilling. Vi udfører glarmesteropgaver på hele Sjælland. Vi kan med vores mobile værksted, udføre opgaven hvorend du er. 

Din kvalitetsbevidste glarmester i Rødovre 

Hos Glarmester Schlæger går vi aldrig på kompromis med detaljerne og kvaliteten. Vi er indbegrebet af kvalitet og god service, som vi betragter som vores kerneværdier. Derfor kan du altid være sikker på, at du får udarbejdet et kvalitetssikret håndværk. 

Ved at vælge os som din glarmester Rødovre, så er du garanteret følgende: 

  • Kvalitetshåndværk 
  • Imødekommende og serviceminded medarbejdere
  • Total oprydning efter endt arbejde 
  • Overholdelse af aftaler 

Har du derfor brug for en glarmester Rødovre, så er du velkommen til at kontakte os i dag. Enten telefonisk på tlf. 44 84 88 88, via vores kontaktformular eller pr. mail -> schlager@44848888.dk

Vi giver dig en effektiv glarmesterservice i Rødovre 

Hos Glarmester Schlæger tager vi kærlig hånd om din glarmesteropgave. Om du skal have skiftet bilruden, eller lavet et glastag - så kan du altid forvente den samme gode service. For os er det ikke opgavens størrelse som er vigtigt - det er din tilfredshed. 

For os er det vigtigt, at vi udfører din glarmesteropgave, så kvaliteten aldrig fejler noget. Derfor skal du vælge os som din foretrukne glarmester Rødovre - hvor du også får følgende: 

Stor ekspertise og mange års erfaring 

Med vores mangeårige erfaring og vores professionalisme er du sikret den rette rådgivning og service, når det gælder en glarmesteropgave, som du skal have udført. Vi gør alt for imødekomme dine forventninger  

Personlig, hurtig og skræddersyet service
Har du en hasteopgave, som du skal have fixet hurtigst muligt? Om du skal have lavet din bilrude eller glastag, så sørger vi for, at det bliver lavet indenfor kort til. Med vores mobile værksted kan vi bl.a. komme ud til din arbejdsplads, bolig eller et tredje sted og udføre opgaven. 

Total oprydning efter endt arbejde 

Når vi har lavet en opgave for dig, så skal du ikke bekymre dig om oprydningen. Vi sørger for at fjerne alt rodet, så du ikke skal stå for det efterfølgende. 

Overholdelse af aftaler 

For os er kundens tilfredshed det vigtigste. Udover et godt stykke arbejde, så overholder vi også vores aftaler. Du kan derfor være sikker på, at vi overholder både den aftalte tid, deadlines og selvfølgelig prisen. Det er derfor vi er din Glarmester Rødovre. 

glarmester-roedovre

Hvad laver vi af glarmesteropgaver? 

Som din glarmester Rødovre, kan vi hjælpe med alle slags opgaver indenfor glas. Om det skal være installation, tilpasning eller renovering af glar, så er vi klar til at assistere dig. 

Her er et mindre overblik over, hvad vi bl.a. kan hjælpe dig med: 

  • Autoruder
  • Glasfacader 
  • Glasskillevægge
  • Forsatsruder
  • Stenslag
  • Energi- og termoruder 

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Har du måske brug for en akut glarmester i Rødovre eller kunne du tænkte dig at vide mere om vores services, så tøv ej med at kontakte os i dag. Ring på tlf. 44 84 88 88  eller send os en mail på schlager@44848888.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. 

Vi går op i vores kunders tilfredshed

Superfin service

★★★★★
5 5 1
Superfin service til at lave stenslag

100% i orden

★★★★★
5 5 1
100% i orden det de levere, og alle bedst til tiden. Arbejde de laver er også til private...

Nye termoruder

★★★★★
5 5 1
Udskiftet to termoruder. Glarmesteren kom til aftalt tidspunkt, skiftede ruderne til vores absolutte tilfredshed