Glarmester Østerbro

Har du brug for en glarmester Østerbro? Så er du landet det rigtige sted. Glarmester Schlæger har erfaring med alle glarmesteropgaver – lige fra reparation af stenslag til sandblæsning og specialopgaver.

Vi hjælper selvfølgelig også dig, hvis du har brug for professionel og pålidelig glarmesterservice.

Giv os et kald på tlf. 44 84 88 88, send en mail til schlager@44848888.dk, eller skriv via kontaktformularen → så finder vi en løsning, der passer dig. Vi holder til i Skovlunde men udfører glarmesteropgaver i hele København og omegn – og Østerbro er ingen undtagelse.

Hvorfor skal Glarmester Schlæger være din glarmester Østerbro?

Hvis du er på jagt efter en glarmester i lokalområdet, stiller du med sikkerhed høje krav til kvaliteten af det udførte arbejde. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilken glarmester du vælger.

Hos Glarmester Schlæger går vi op i din tilfredshed – og derfor også det håndværk, vi leverer til dig. Vi stræber konstant efter at dygtiggøre os, så du altid kan være tilfreds med det udførte arbejde.

Det gør ingen forskel for os, om du blot have monteret en glashylde, eller du drømmer om blyindfattede ruder eller en flot glasmosaik i herskabslejligheden på Østerbro. Der skal aldrig være nogen tvivl om kvaliteten af vores materialer eller håndværket bag.

For os er det vigtigt, at du føler dig i gode hænder, og at du får et resultat, der lever op til dine forventninger – uanset om du skal have skiftet til termoruder og energiruder, din forrude har fået et stenslag, eller du søger en glarmester på Østerbro til en helt tredje opgave.

Det kan du forvente af os:

 • Servicemindede og glade medarbejdere ✓
 • Kvalitetssikret håndværk ✓
 • Vi overholder altid vores aftaler (leveringstider m.m) ✓
 • Vi rydder altid op efter os selv ✓

Hos os er du garanteret:

Personlig service

For os er det vigtigt, at du som kunde føler dig set. Du er derfor altid garanteret personlig service, fra en af vores dygtige og kompetente medarbejdere.

Punktlighed

Vi overholder altid de aftaler vi har indgået, og forlader ikke opgaven før du som kunde er tilfreds med resultatet.

Kvalitetssikret håndværk

Vi bruger kun kvalitetssikrede materialer som holder. Vores glarmestre er alle uddannet og dygtiggør sig konstant indenfor faget.

Vi rydder altid op efter os selv

Alt efter hvad du som kunde skal have lavet, kan det komme til at svine. Derfor garanterer vi, at det ikke er til at se vi har været der, når vi forlader stedet.

Effektiv og grundig glarmesterservice - hvor og når du skal bruge det

Uheld med glas eller ruder sker ofte på de mest ubelejlige tidspunkter. Derfor bestræber vi os på ikke at spilde din tid og udføre arbejdet så hurtigt som muligt.

Hvis bilruden for eksempel har fået et stenslag, og du har brug for en akut glarmester, er vi på pletten. Glarmester Schlæger har mobilt værksted, og vi kan derfor sørge for udskiftning af forrude og andre autoruder lige der på Østerbro, hvor du har brug for det. Og vi reparerer eller skifter så hurtigt som muligt, så du igen kan være på farten.

Har du brug for hjælp med en forsikringsskade?

Hvis du har akut brug for en glarmester på Østerbro i forbindelse med en forsikringsskade, står vi også til rådighed. Vi har stor erfaring med forsikringsskader og med at samarbejde med diverse forsikringsselskaber.

Derfor overtager vi gerne al papirarbejdet, så du ikke behøver tænke på andet end at oplyse dit forsikringsselskab og policenummer.

Glarmester med mange års erfaring

Som glarmester har vi mange års erfaring i branchen. Der findes derfor ikke den glarmesteropgave, vi ikke har lavet før. Dermed kan du også være sikker på, at det håndværk, du får udført, er af top professionel kvalitet.

Vi er desuden medlem af glarmesterlauget. Det er din forsikring for et kvalitetssikret resultat, når du vælger os som din lokale glarmester Østerbro.

Både store og små opgaver

Med over 125 års erfaring har vi prøvet lidt af hvert. Vi har stor erfaring med både skoler, sportshaller og plejehjem, men vi arbejder i lige så høj grad med de lidt mindre opgaver hos private. Ingen opgave er nemlig for lille eller for stor for os.

Læs mere om vores services, eller kontakt os, hvis du har spørgsmål til en opgave. Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 44 84 88 88 eller mail til schlager@44848888.dk.

Ring og få en snak, eller send en mail med dit spørgsmål. Så svarer vi så hurtigt vi kan – med en garanteret løsning.

DIN LOKALE GLARMESTER – HVAD LAVER VI HOS GLARMESTER SCHLÆGER?

Der findes mange situationer, hvor du kan have brug for en glarmester.

Vi kan hjælpe dig, når du får behov for at få tilpasset, installeret eller erstattet glas af forskellige arter. Vi har erfaring med det hele, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os – hvad end du har brug for hjælp til.

Overblik over hvad vi bl.a. kan hjælpe med:

 • Autoruder ✓
 • Glasfacader ✓
 • Glasskillevægge ✓
 • Forsatsruder ✓
 • ​Rammer, glashylder og spejle ✓
 • Sandblæsning​ ✓
 • Glastage ✓

Vi tager os også af specialopgaver

Har du en specialopgave, du har brug for hjælp til, skal du ikke være bleg for at give os et kald. Vi kan nemlig også hjælpe dig med de lidt mere unikke og udfordrende opgaver – lige fra indramning af billeder til andre specialopgaver.

Du kan altså trygt kontakte os, hvis du søger en glarmester på Østerbro til en lidt anderledes opgave.

KONTAKT OS, OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hvis du har spørgsmål til en opgave, eller har behov for en akut glarmester Østerbro, er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 44 84 88 88 eller skrive en mail til schlager@44848888.dk – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud så hurtigt som muligt.

glarmester-osterbro
glarmester-osterbro-bil

Vi går op i vores kunders tilfredshed

[RICH_REVIEWS_SHOW category="schlaeger"]