Glarmester Østerbro

Har du brug for en glarmester Østerbro? Så er du landet det rigtige sted. Hos glarmester Schlæger, kan vi hjælpe dig, der har brug for glarmesterservice. Vi hjælper med alt lige fra autoruder til sandblæsning.

Giv os et kald på tlf. 44 84 88 88, eller send en mail til schlager@44848888.dk, så finder vi en løsning der passer dig.

Hvorfor skal Glarmester Schlæger være din glarmester Østerbro?

Hos Glarmester Schlæger går vi særligt op i vores håndværk. Vi stræber konstant efter at dygtiggøre os, så du aldrig er i tvivl om kvaliteten af vores materialer eller håndværket bag.
For os er det vigtigt, at du føler dig i gode hænder, og bliver efterladt med et resultat der lever op til dine forventninger.

Det kan du forvente af os:

 • Servicemindede og glade medarbejdere ✓
 • Kvalitetssikret håndværk ✓
 • Vi overholder altid vores aftaler (leveringstider m.m) ✓
 • Vi rydder altid op efter os selv ✓

Effektiv og grundig glarmesterservice
Uheld med glas eller ruder sker ofte på de mest ubelejlige tidspunkter. Det er vi hos Glarmester Schlæger godt klar over, og det er derfor vigtigt for os, at du ikke føler vi spilder din tid. Hvis bilruden har fået stenslag, og derfor har brug for en akut glarmester, er vi på pletten. Vi får den skiftet så hurtigt som muligt, så du igen kan være på farten.

Har du brug for hjælp med en forsikringsskade?
Hvis du har akut brug for en glarmester på Østerbro i forbindelse med en forsikringsskade, står vi også til rådighed. Vi har stor erfaring med at samarbejde med diverse forsikringsselskaber. Derfor overtager vi gerne al papirarbejdet, så du ikke behøver tænke på andet, end at oplyse dit forsikringsselskab og policenummer.

Glarmester med mange års erfaring
Som glarmester har vi mange års erfaring i branchen. Der findes derfor ikke den opgave vi ikke har lavet før. Dermed kan du også være sikker på, at det håndværk, du får udført, er af top professionel kvalitet.

Vi er også medlem af glarmesterlauget, hvilket er din forsikring for et kvalitetssikret resultat, hos din glarmester Østerbro.

Både store og små opgaver
Med over 125 års erfaring, har vi prøvet lidt af hvert. Vi har stor erfaring med både skoler, sportshaller og plejehjem, men arbejder i lige så høj grad med de lidt mindre opgaver.

Ingen opgave er nemlig for lille eller for stor for os.

Hvis du har spørgsmål til en opgave, er du mere end velkommen til at ringe på tlf. 44 84 88 88, eller sende en mail til schlager@44848888.dk, så svarer vi så hurtigt vi kan, med en garanteret løsning.

Hvilke glarmesteropgaver kan vi udføre?

Der findes mange situationer, hvor du kan have brug for en glarmester. Vi kan hjælpe dig, når der enten skal tilpasses, installeres eller erstattes glas af forskellige arter. Vi har erfaring med det hele, og du er derfor velkommen til at kontakte os med, hvad end du har brug for hjælp til.

Overblik over, hvad vi bla. kan hjælpe med:

 • Autoruder ✓
 • Glasfacader ✓
 • Glasskillevægge ✓
 • Forsatsruder ✓
 • Rammer, glashylder og spejle ✓
 • Sandblæsning​ ✓
 • Glastage ✓

Vi tager os også af specialopgaver
Har du en specialopgave, du har brug for hjælp til, skal du ikke være bleg for at give os et kald. Udover at varetage traditionelle glarmesteropgaver, kan vi hjælpe dig med de lidt mere unikke opgaver. Vi er nemlig ikke bange for at tage en udfordring op.

Ring og få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til en opgave, eller har behov for en akut glarmester østerbro, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 44 84 88 88, eller skrive en mail til schlager@44848888.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt, med et uforpligtende tilbud.

Vi går op i vores kunders tilfredshed

Superfin service

★★★★★
5 5 1
Superfin service til at lave stenslag

100% i orden

★★★★★
5 5 1
100% i orden det de levere, og alle bedst til tiden. Arbejde de laver er også til private...

Nye termoruder

★★★★★
5 5 1
Udskiftet to termoruder. Glarmesteren kom til aftalt tidspunkt, skiftede ruderne til vores absolutte tilfredshed