Glarmester Herlev

Glarmester Schlæger er din lokale glarmester Herlev. Vi udfører alt indenfor glarmesterservice, og vi går gerne langt for at gøre dig tilfreds med det stykke arbejde, vi laver for dig.

Giv os et kald på tlf. 44 84 88 88, send en mail til schlager@44848888.dk, eller skriv til os i kontaktformularen → så finder vi en løsning, der passer dig. Vi har adresse på Skovlunde Byvej 18-22 i Skovlunde, og vi er derfor kun et stenkast væk fra Herlev – også når du kun er et stenslag væk fra en revnet forrude.

HVORFOR SKAL GLARMESTER SCHLÆGER VÆRE
DIN GLARMESTER I HERLEV?

Glarmesterarbejde kræver finesse og forståelse for kundens behov. Derfor er det vigtigt, at du vælger en glarmester, der kan tilbyde dig en kvalitetsbevidst service med afsæt i dine ønsker og behov.

Hos Glarmester Schlæger går vi særligt op i håndværket bag din glarmesteropgave – hvad end du skal have skiftet en bilrude, eller om du skal have lavet et glastag. Opgavens størrelse har ikke den store betydning – kun din tilfredshed.

For os er det vigtigt, at kvaliteten aldrig fejler noget. Du er derfor altid garanteret et solidt og kvalitetssikret håndværk, når du vælger Glarmester Schlæger som din foretrukne glarmester Herlev.

Mange års erfaring ✓
Vi har mange års erfaring i branchen. Dermed er du sikret at blive mødt af en glarmester med den rette ekspertise og viden – og at dine forventninger bliver opfyldt.

Personlig service ✓
Hos Glarmester Schlæger går vi meget op i, at du får en personlig service. Vi ved, at god glarmesterservice ikke kun indebærer et kvalitetssikret stykke arbejde. God kundekontakt og serviceminded opførsel er en lige så vigtig del af vores fag.

Derfor er alle vores medarbejdere imødekommende og forstående glarmestre, som går højt op i, at du får en god oplevelse, og der bliver taget hånd om dine behov. Der er ingen skår i glæden som kunde hos Glarmester Schlæger.

Vi holder vores aftaler ✓
Vi ved, hvor vigtigt det er at overholde vores aftaler. Derfor kan du også være sikker på, at vi overholder både aftalte tider, deadlines og ikke mindst pris. Vi er en glarmester Herlev, du kan regne med – både med hensyn til det praktiske og det økonomiske.

Vi rydder op efter os selv ✓
Når vi har lavet en opgave for dig, behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt vi rydder op efter os selv. Vi sørger naturligvis for at fjerne alt rod, så du ikke skal bøvle med at rydde op efterfølgende.

Garanteret tryghed, sikkerhed og kvalitet ✓
Glarmester Schlæger er medlem af Glarmesterlauget. Det er din garanti for tryghed, sikkerhed og kvalitet i forbindelse med glarmesteropgaver.

glarmester herlev

DIN GLARMESTER – HVAD LAVER VI AF OPGAVER?

Glarmesterarbejde er mange ting, og vi kan tage hånd om en del – herunder montering og reparation af:​

  • Forsatsruder
  • Glasskillevægge
  • Glasfacader
  • Autoruder

Vi udfører både store og små opgaver
Uanset hvor stor din opgave er, kan vi løse den for dig. Vi har nemlig erfaring med alle slags glarmesteropgaver. Vi løser alt fra reparation af butiksruder samt udskiftning og reparation af bilruder i forbindelse med stenslag til montering af glashylder.

Desuden kan vi som din professionelle glarmester i Herlev tage os af alt fra fremstilling og forarbejdning af rammer, glashylder og spejle til opsætning af vinduer, der giver husets facade et helstøbt udtryk.

Vi tilbyder med andre ord alt i glas. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en lokal glarmester – uanset hvor stor eller lille din opgave er.

Har du brug for hjælp til en forsikringsskade?
Hos Glarmester Schlæger har vi stor erfaring med at stå til rådighed, når du enten har haft indbrud eller uheld, hvor du har brug for din forsikring. Vi har stor erfaring og ekspertise med forsikringsskader, og vi kan tilbyde dig en effektiv og gnidningsfri proces i forbindelse med en forsikringssag.

Som kunde hos Glarmester Schlæger behøver du derfor ikke at tænke på hverken papirarbejde eller kontakt til forsikringsselskabet. Vi sørger for korrespondancen til dit forsikringsselskab, ligesom vi også tilbyder at ordne alle formalia. Du skal blot oplyse os om forsikringsselskab og policenummer – så overtager vi derfra.

Selvfølgelig sørger vi også for selve udbedringen af skaden – uanset skadens omfang og type. Vi kan tage os af alt fra bilrude skift til udskiftning af baldrede butiksruder. Og vi rykker ud med kort varsel, så du kan køre videre i din bil på lovlig vis eller tyverisikre din butik så hurtigt som muligt.

SØGER DU EN SPECIALLØSNING? GLARMESTER MED STORT GLASLAGER

Har du en større opgave, der kræver lidt udover det sædvanlige? Vi har stor erfaring med at lave specialløsninger af alle størrelser.

Vi kan blandt andet tilbyde en flot billedindramning, der sikrer, at passepartout, billede og ramme går op i en højere enhed, ligesom vi også laver blyindfattede ruder og glasmosaik, hvis du ønsker at tilføje et lidt retro udtryk i dit hjem. Vi reparerer også blyindfattede ruder og har mange udgåede glastyper på lager.

Kontakt os, hvis du vil høre nærmere angående vores lagerbeholdning.

KONTAKT OS FOR ET TILBUD

Står du og mangler en kompetent glarmester Herlev til både små og store opgaver?

Glarmester Schlæger løse både opgaver for private, institutioner samt butikker og kontorer i lokalområdet. Men vi kører også gerne længere end Herlev og Gentofte for at udføre glarmesterarbejde af højeste kvalitet.

Hvis du har spørgsmål til en opgave, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 44 84 88 88 eller sende en mail til schlager@44848888.dk . Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Over 125 års erfaring med sikkerhed og god kvalitet

Læs mere

Med vores døgnservice rykker vi hurtigt ud til dig døgnet rundt

Kontakt os nu

Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf.
44 84 88 88

Ring op nu

Vores personale er faglært, og leverer kun arbejde i høj kvalitet

Læs mere