Glarmester Herlev

Glarmester Schlæger er din glarmester Herlev. Vi udfører alt indenfor glarmesterservice, og går gerne langt for at du er tilfreds med det stykke arbejde vi laver for dig.

Giv os et kald på tlf. 44 84 88 88, eller send en mail til schlager@44848888.dk, så finder vi en løsning der passer dig.

Hvorfor skal Glarmester Schlæger være din glarmester Herlev?

Hos Glarmester Schlæger går vi særligt op i håndværket bag din glarmester opgave. Hvad end det er en bilrude du skal have skiftet, eller et glastag du skal have lavet, er det vigtigt for os, at kvaliteten aldrig fejler noget. Som din glarmester i Herlev er du derfor altid garanteret et solidt og kvalitetssikret håndværk.

Mange års erfaring
Vi har mange års erfaring i branchen, hvilket giver os den rette ekspertise og viden der skal til for, at dine forventninger bliver opfyldt.

Personlig service
Hos Glarmester Schlæger går vi meget op i, at den service du får som kunde, er personlig. Vi ved, at en god glarmester ikke kun indebærer et kvalitetssikret stykke arbejde. Derfor er alle vores medarbejdere imødekommende og forstående glarmestre, som går højt op i, at du får en god oplevelse, og derfor vender tilbage en anden gang.

Vi holder vores aftaler
Vi ved, hvor vigtigt det er, at overholde de aftaler vi i fællesskab har lavet. Derfor kan du også være sikker på, at vi overholder både; aftalte tider, deadlines og pris. Vi er en glarmester herlev, du kan regne med.

Vi rydder op efter os selv
Når vi har lavet en opgave for dig, behøver du ikke bekymre dig om vi rydder op efter os selv. Vi sørger for at fjerne alt, så det ikke er noget du skal bøvle med.

…Vi er desuden medlem af glarmesterlauget, klik og læs hvad det har af betydning.

Dét kan vi gøre for dig
Glarmesterarbejde er mange ting, og vi kan som nævnt tage hånd om en hel del såsom montering eller reparation af:​

  • Forsatsruder
  • Glasskillevægge
  • Glasfacader
  • Autoruder

...Det gør vi også
Desuden kan vi som professionel glarmester Herlev tage os af fremstilling og forarbejdning af rammer, glashylder og spejle til opsætning af vinduer, der giver husets facade et helstøbt udtryk.

Vi udfører både store og små opgaver
Uanset hvor stor din opgave er, kan vi løse den for dig. Vi har nemlig erfaring med både store og små opgaver. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, uanset hvor stor eller lille din opgave er.

Brug for hjælp til en forsikringsskade?
Hos Glarmester Schlæger har vi stor erfaring med at stå til rådighed, når du enten har haft indbrud eller uheld, hvor du har brug for din forsikring. Udover at sørge for selve udbedringen af skaden, kan vi nemlig også sørge for korrespondancen til dit forsikringsselskab. Du skal bare fortælle os hvilket forsikringsselskab har og dit policenummer, så overtager vi derfra.

Søger du en specialløsning?
Har du en større opgave, der kræver lidt udover det sædvanlige? Vi har stor erfaring med at lave specialløsninger i alle størrelser.

Glarmester med stort glaslager

Vi laver og reparerer også blyindfattede ruder og har mange udgåede glastyper på lager. Kontakt os, hvis du vil høre nærmere angående vores lagerbeholdning.

Skriv til glarmester Henrik Schlæger på e-mail schlager@44848888.dk.

Grundighed og effektivitet går hånd i hånd
Hvis du har en opgave der skal fikses, som f.eks. en baldret rude, eller et stenslag i din bilrude, gør vi det så hurtigt som muligt. Uheld som disse sker ofte på ubelejlige tidspunkter, og vi er derfor godt klar over, at du gerne vil have det overstået, så du igen kan være på farten så hurtigt som muligt.

Kontakt os for et tilbud

Som kompetent glarmester Herlev løser vi både opgaver for private, for institutioner samt for butikker og kontorer. Vi kører gerne længere omkring end Herlev og Gentofte, for at udføre glarmesterarbejde af højeste kvalitet.

Hvis du har spørgsmål til en opgave, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 44 84 88 88, eller sende en mail til schlager@44848888.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Vi går op i vores kunders tilfredshed

Superfin service

★★★★★
5 5 1
Superfin service til at lave stenslag

100% i orden

★★★★★
5 5 1
100% i orden det de levere, og alle bedst til tiden. Arbejde de laver er også til private...

Nye termoruder

★★★★★
5 5 1
Udskiftet to termoruder. Glarmesteren kom til aftalt tidspunkt, skiftede ruderne til vores absolutte tilfredshed