Glarmester Hellerup

Hvis du brug for en glarmester Hellerup, er du landet det rigtige sted. Hos Glarmester Schlæger gør vi os i alt indenfor glas. Uanset om det er et glastag eller bilruden den er gal med, står vi til rådighed.

Har du brug for hjælp til en glarmester-opgave, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 44 84 88 88, eller send en mail til schlager@44848888.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Kvalitetsbevidst glarmester i Hellerup

Hos Glarmester Schlæger er kvalitet og god service kerneværdier. Det betyder derfor også, at vi går særligt meget op i håndværket bag opgaven, og går sjældent på kompromis med detaljer. Du er derfor altid garanteret kvalitetssikret håndværk. 

Hos os er du garanteret:

 • Ordentligt håndværk ✓
 • Imødekommende medarbejdere ✓
 • Overholdelse af aftaler ✓
 • Efterfølgende oprydning ✓


Har du brug for en glarmester Hellerup, er du velkomment til at et kald på tlf. 44 84 88 88, eller send en mail til schlager@44848888.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Vi er desuden medlem af glarmesterlauget, som også fungerer som din garanti for sikkerhed og kvalitet.

Hvorfor skal Glarmester Schlæger være din glarmester i Hellerup?

Hurtig service

Har du en opgave der hurtigt skal fikses, for at du kan komme videre med din dag? Som Glarmester Hellerup, sørger vi for at dit problem bliver løst så hurtigt som muligt, hvad end det er din bilrude eller dit drivhus. På den måde er du hurtigt tilbage på farten.

Rådgivning

Det er vigtigt for os, at du føler dig taget hånd om. Du er derfor altid garanteret den bedste rådgivning, som sikrer dig et resultat, du bliver glad for.

Stort glaslager

Har du brug for at få repareret eller lavet blyindfattede ruder, kan vi også klare det. Vi har nemlig mange udgåede glastyper på lager. Giv os et kald, hvis du vil høre mere om vores lagerbeholdning.

Den lille ekstra service

Med mange år i branchen, findes der ikke den opgave vi ikke har lavet før. Derfor kan du være sikker på, at det arbejde vi udfører er af topkvalitet. Vi ved også hvor forskellen i den gode service, og den rigtig gode service ligger.

Kvalitetsbevidst glarmester i Hellerup

Med over 125 år i branchen, har vi masser af erfaring. Der findes derfor heller ikke den opgave vi ikke har prøvet før. Ingen opgave er derfor for stor eller for lille til os!

Hvilke opgaver kan vi udføre?

 • Autoruder ✓
 • Glasfacader ✓
 • Glasskillevægge ✓
 • Forsatsruder ✓
 • ​Rammer, glashylder og spejle ✓
 • Sandblæsning​ ✓
 • Glastage ✓

…Vi laver også specialopgaver

Har du en specialopgave du gerne vil have udført af en glarmester Hellerup? Tøv ikke! Vi har stor erfaring med de lidt utraditionelle glarmesteropgaver, og er ikke bange for at tage en udfordring op.

Derudover laver vi også gerne større specialløsninger, i fald der er behov for det.

Energiruder og termoruder

Overvejer du at skifte dine gamle ruder ud med en billigere, og langt mere miljøvenlig løsning, kan vi også klare det. Det kan for mange være en god investering i både bolig og elregning. Læs mere om det her.  

Opgaver i alle størrelser

Vi har erfaring med opgaver i alle størrelser. Vi rykker ud uanset, om det er en sportshal, eller en bilrude der har brug for assistance. Det betyder derfor også, at vi har en meget alsidig kundeskare.    

Skal vi sørge for din forsikringsskade?

Udover at reparere din skade, tilbyder vi også at stå for al kontakt med dit forsikringsselskab i forbindelse med en forsikringsskade. Vi ved nemlig, at det kan være en uoverskuelig opgave i en situation der i forvejen, er presset.

Du behøver derfor ikke tænke på andet end oplyse dit policenummer og forsikringsselskab, så klarer vi resten.

Ring, og få et uforpligtende tilbud

Har du en opgave du gerne vil have et tilbud på, eller brug for en akut glarmester Hellerup, er du velkomment til at give os et kald på tlf. 44 84 88 88, eller sende en mail til schlager@44848888.dk. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

glarmester hellerup
glarmester i hellerup bil

Vi går op i vores kunders tilfredshed

[RICH_REVIEWS_SHOW category="schlaeger"]

Over 125 års erfaring med sikkerhed og god kvalitet

Læs mere

Med vores døgnservice rykker vi hurtigt ud til dig døgnet rundt

Kontakt os nu

Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf.
44 84 88 88

Ring op nu

Vores personale er faglært, og leverer kun arbejde i høj kvalitet

Læs mere