FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad tilbyder vi af services? I hvilke områder dækker vi? Har vi døgnvagt? Er vi forsikret? Få svar på dine spørgsmål her. 

Som glarmester får vi rigtig mange spørgsmål om vores arbejde, services og hvad der ellers indebærer at reparere glasskader. Vi har derfor samlet de spørgsmål, som du gerne vil have svar på som kunde.

Er dit spørgsmål ikke besvaret her? Giv os et kald på tlf. 44 84 88 88, udfyld kontaktformularen eller send en mail til schlager@44848888.dk, så skal vi nok svare dig. →

Du stiller spørgsmålene - vi har svarene

Hos Glarmester Schlæger går vi særligt op i detaljerne. Derfor er du aldrig i tvivl om kvaliteten af det stykke arbejde, vi udfører for dig. Har du alligevel et spørgsmål om vores arbejde, services, så tag et kig på listen nedenunder.   

Jeg har fået et stenslag i forruden. Kører I ud og reparerer skaden?

Nej. Vi laver dem på værkstedet for at sikre at vi har de rette redskaber til at udbedre skaden. Du er dog altid velkommen til at kigge forbi vores værksted. 

Kører I hele døgnet?
Vi har døgnvagt, hvilket betyder at hvis uheldet skulle være ude sent om aftenen, om natten eller tidligt om morgenen, så står vi altid parat til at hjælpe dig. 

Kan I hjælpe med forsikringsskader?
Ja vi kan ordne det praktiske med forsikringen

Dækker I hele Storkøbenhavn?
Ja, vi dækker hele Storkøbenhavn samt det meste af Sjælland.

Kører I udenfor Storkøbenhavn?
Vi kører på det meste af sjælland

Hvad er jeres åbningstider?
Kontoret har åbent fra 7.00-16.00

Er I forsikret?
Vi er medlem af Glarmesterlauget og er under deres garantiordning

Hvilke services udbyder I?
Vi udbyder alt arbejde indenfor glas. 

Udfører I arbejde til både private og erhverv?
 
Ja, vi hjælper både private og virksomheder, hvis de får problemer med en skade. 

Hvad er jeres adresse?
Skovlunde Byvej 18, 2740 Skovlunde

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Vil du vide mere om en bestemt glarmester opgave, eller har du brug for en akut glarmester i København, er du mere end velkommen til at ringe på tlf. 44 84 88 88, eller sende en mail til schlager@44848888.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt med et uforpligtende tilbud.