Glarmester med døgnvagt –
akut glarmester

Søger du en akut glarmester? Så er du landet det helt rette sted.

Glarmester Schlæger har nemlig døgnvagt på glarmesterarbejde. Kontakt os derfor gerne, hvis du står med en smadret rude eller glasdør – så sidder vi klar til at rykke ud, uanset tidspunkt.

Vi har afdelinger i både København og Næstved, ligesom vi servicerer både private, virksomheder og institutioner. Vi kan derfor hjælpe dig uanset behov og geografi.

Schlægers glarmester har døgnvagt.

Glarmester Schlæger er klar til at rykke ud akut, når uheldet er ude.

Din akutte glarmester – glasarbejde døgnet rundt

Ulykker, hærværk og indbrud har det med at ske på de mest ubelejlige tidspunkter. Om det er efterårsstormen, der sender en gren ind i en rude i dit hjem, eller om det er tyve eller hærværksmænd, der knuser glasfacaden på din butik.

Uanset hvad er det vigtigt at få udbedret skaderne – og det kan sjældent vente til næste morgen. En smadret rude betyder nemlig, at indendørsarealer og interiør er eksponeret for vind og vejr samt ubudne gæster. Derfor har Schlæger glarmester døgnvagt, så du ikke skal ligge søvnløs over bekymring.

Vi rykker ud og sørger for hurtig udskiftning af dine ruder døgnet rundt. Og hvis vi af forskellige årsager ikke har mulighed for at udskifte ruden med det samme, sørger vi selvfølgelig for at afskærme og dække af.

Udover hurtig udrykning får du altid følgende fordele hos Glarmester Schlæger:

  • Kvalitetssikret håndværk
  • Servicemindede glarmestre
  • Mange års brancheerfaring med alle typer glasarbejde
  • At vi rydder op efter os selv.

Du er med andre ord sikret både kvalitet og akut udrykning, når du vælger os som din akutte glarmester.

Skal du bruge en akut glarmester, har Schlæger døgnvagt.

Er der kommet (glas)skår i glæden? Så ring til Glarmester Schlæger!

Vi klarer papirarbejdet – undgå flere skår i glæden

Én ting er at stå med en beskadiget rude – for den skal vi nok tage os af. En anden ting er at skulle stå med papirarbejdet efterfølgende.

Men bare rolig – det kan vi også være behjælpelige med. Vi har mange års erfaring med forsikringsskader, og vi kan derfor hjælpe dig med at tage kontakt til dit forsikringsselskab og andre kedelige formalia i forbindelse med en knust rude. Vi sørger for eksempel for at tage billeder af skaden og sende til dit forsikringsselskab.

På den måde sparer du mere unødigt besvær og undgår dermed flere skår i glæden i en i forvejen frustrerende situation.

Du får kort fortalt alle samlet både praktiske og formelle opgaver hos én og samme virksomhed, når du kontakter vores glarmester døgnvagt. 

Akut glarmesterarbejde – kontakt os for døgnservice

Har du akut behov for en glarmester med døgnvagt? Så tøv ikke med at kontakte Glarmester Schlæger på 44 84 88 88. Vi rykker ud, uanset om du står med et baldret butiksvindue, glastag eller en helt tredje opgave, hvor der er behov for en glarmester.

Over 125 års erfaring med sikkerhed og god kvalitet

Læs mere

Med vores døgnservice rykker vi hurtigt ud til dig døgnet rundt

Kontakt os nu

Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf.
44 84 88 88

Ring op nu

Vores personale er faglært, og leverer kun arbejde i høj kvalitet

Læs mere