Butiksvinduer

Søger du en glarmester, der kan udskifte, reparere og montere butiksvinduer?

Så er du landet det rette sted. Glarmester Schlæger tilbyder alle former for glasarbejde – og vi gør os selvfølgelig også i butiksruder.

Kontakt os på 44 84 88 88 eller i kontaktformularen → så vender vi tilbage med et skræddersyet, uforpligtende tilbud.

Glarmester Schlæger har hovedsæde i Skovlunde, men vi udfører glarmesteropgaver for butikker i hele Storkøbenhavn, Nordsjælland samt Roskilde og omegn. Har du brug for en erfaren glarmester til en større opgave inden for butiksvinduer et helt andet sted i landet, hører vi dog også gerne fra dig.

UDSKIFTNING OG MONTERING AF BUTIKSVINDUER

“Man skal ikke skue hunden på hårene”. Sådan lyder et gammelt – og efterhånden noget klichéfyldt – ordsprog. Ordsproget skal minde os om, at det ikke altid er det ydre, der tæller.

Men lad os bare være ærlige. Vi dømmer alligevel ud fra det ydre – ikke mindst når vi skal vælge, hvilke butikker vi vil handle i. Butiksfacader og indgangsparti har nemlig stor betydning for, om vi vælger at handle i en butik eller ej.

Derfor er det vigtigt, at dine butiksfacader fremstår professionelle – og at du derfor vælger en glarmester med ekspertise til at udføre alle opgaver inden for glas. Og den ekspertise har vi hos Glarmester Schlæger.

Vi tilbyder blandt andet:

 • Montering af butiksruder
 • Montering af sikringsglas
 • Udskiftning af butiksvinduer
 • Montering og produktion af glasmontre
 • Reparation, renovering og modernisering af vinduer
 • Montering af solafskærmning og solfilm

Vi kan med andre ord levere alt i glas og løsninger til glasfacader for butikker. Kontakt os derfor gerne på 44 84 88 88 for en løsning, der passer til dine behov – uanset hvor beskeden eller besværlig den måtte være. Ingen opgaver er for store eller små.

DERFOR SKAL DU VÆLGE BUTIKSFACADER I GLAS

De fleste butikker har facader af glas – og med god grund. Der er nemlig flere fordele ved glasfacader – både æstetiske, praktiske og økonomiske. Vi kan blandt andet nævne følgende fordele ved butiksvinduer:

 • Får butikken til at virke mere indbydende
 • Giver butikkens facade et personligt udtryk
 • Er lette at vedligeholde
 • Får lokalerne til at virke lyse og mere levende
 • Sikrer en optimal præsentation af produkter

Glas er desuden en holdbar og hårdfør løsning. Hos Glarmester Schlæger kan vi for eksempel hjælpe dig med at isætte sikringsglas, der beskytter din butik mod indbrud.

Du kan læse mere om fordelene ved glasfacader på Glarmesterlaugets hjemmeside.

Der er altså god grund til at vælge en facade af glas til din butik. Og vælger du samtidig Glarmester Schlæger som din leverandør af butiksruder, er du sikret endnu flere fordele. Som kunde hos os bliver du mødt af fagmænd med dine ønsker i centrum. For dig betyder det blandt andet følgende:

Mange års brancheerfaring ✓
Hos Glarmester Schlæger har vi samlet over 125 års erfaring inden for glarmesterfaget under ét og samme tag. Dermed er du altid garanteret et kvalitetsbevidst håndværk med udgangspunkt i dine behov, når du vælger os til at montere, udskifte og reparere butiksvinduer.

Glarmesterarbejde med fokus på personlig service ✓
Som erfarne glarmestre ved vi, at solidt håndværk ikke kan gøre det alene – selvom det selvfølgelig er et uundværligt grundlag. Kundekontakten og den personlige service har mindst lige så stor betydning.

Derfor kan du altid være sikker på at blive mødt af imødekommende glarmestre med respekt for dine ønsker og idéer. Det sikrer match mellem idé og resultat.

Vi holder, hvad vi lover ✓
Glarmester Schlæger leverer professionelle løsninger til professionelle kunder. Derfor er der selvfølgelig ingen overskredne budgetter og deadlines. Vi holder, hvad vi lover – både med hensyn til pris, aftalt tid og kvalitet.

KONTAKT FOR SPØRGSMÅL PRISER PÅ BUTIKSVINDUER

Har du brug for en professionel løsning inden for butiksvinduer – montering såvel som udskiftning og renovering? Eller ønsker du bare et uforpligtende tilbud?

Kontakt Glarmester Schlæger på 44 84 88 88 eller schlager@44848888.dk – så vender vi tilbage snarest muligt.

Over 125 års erfaring med sikkerhed og god kvalitet

Læs mere

Med vores døgnservice rykker vi hurtigt ud til dig døgnet rundt

Kontakt os nu

Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf.
44 84 88 88

Ring op nu

Vores personale er faglært, og leverer kun arbejde i høj kvalitet

Læs mere