Bilglas

Har du været ude for et uheld med bilglas til enten forruden, bagruden eller sideruderne, står Glarmester Schlæger til rådighed. Vi har over 125 års erfaring, og rykker så hurtigt vi overhovedet kan. Vi ved, at tiden er kostbar. Derfor sørger vi for, at du så hurtigt som muligt, er tilbage på hjulene.

Giv os et endelig et kald på tlf. 44 84 88 88 eller send en besked i kontaktformularen til højre. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Reparation af bilglas – Vi er klar ved telefonen

Reparation af bilglas kan være akut, hvis du enten har fået stenslag, smadret din rude eller bare ønsker at få den udskiftet. Uanset hvad årsagen måtte være, kan vi lave den for dig. 

Vi udskifter og reparerer bilglas på alle biler – uanset mærke, model og årgang. 

Hvad hjælper vi med?

  • Udskiftning af forrude
  • Reparation af stenslag
  • Mobilt værksted
  • Udbedring af forsikringsskader
  • Kendskab til synsregler

Hvorfor vælge Glarmester Schlæger? 

Med mere end 125 år i branchen har vi prøvet lidt af hvert. Vi er en glarmesterfirma, hvor generationer af glarmestre er blevet udlært, og har praktiseret håndværket. Du er derfor altid garanteret et kvalitetssikret resultat. 

Hvad kan du forvente af os? 

  • Servicemindede medarbejdere
  • Altid grundige og effektive 
  • Kvalitetssikret håndværk 
  • Vi overholder altid det vi lover

Ejer du en af de biler med varme i forruden?

Ingen problem! Vi kan sagtens udskifte eller reparere bilglas på din bil. Det eneste vi skal vide når du ringer, er mærke, årgang og model. Så rykker vi så hurtigt vi kan, så du igen kan være kørende.

Priser på bilglas?

Prisen på dit bilglas varierer alt efter hvilken rude der er tale om, og om hele ruden skal skiftes. Vi anbefaler derfor altid først at give os et kald, fortælle os om din situation og derefter giver vi dig et uforpligtende tilbud. 

Er din opgave en forsikringssag? Vi står gerne for al kontakt med dit forsikringsselskab. Ofte er det nødvendigt med billeddokumentation og papirarbejde. For de fleste er det tid og energi, der er bedre brugt andre steder. 

Giv os et kald for reparation af bilglas

Har du brug for en autoriseret glarmester, der kan udføre udskiftning eller reparation af dit bilglas, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 44 84 88 88 eller sende os en besked i kontaktformularen.

Vi går op i vores kunders tilfredshed

[RICH_REVIEWS_SHOW category="schlaeger"]