Bilglas

Står du pludselig med revnet bilglas – enten forruden, bagruden eller sideruderne? Så står Glarmester Schlæger til rådighed. Vi rykker ud, så hurtigt vi overhovedet kan, og reparerer eller udskifter din rude. Vi ved nemlig, at tiden er kostbar. Derfor sørger vi for, at du så hurtigt som muligt er tilbage på hjulene.

Kontakt os endelig på tlf. 44 84 88 88, eller send en besked i kontaktformularen. Så vender vi tilbage med et tilbud på reparation af bilglas.

REPARATION AF BILGLAS – VI ER KLAR VED TELEFONEN

Du kan få akut behov for reparation af dit forrude, hvis du enten har fået stenslag eller på anden måde smadret din rude. Uanset hvad årsagen måtte være, kan vi hjælpe dig.

Vi udskifter og reparerer bilglas på alle biler – uanset mærke, model og årgang.

Hvad hjælper vi med?

revnet bilglas

Glarmester Schlæger hjælper dig hurtigt videre, når du skal have repareret eller udskiftet dit bilglas

REGLER FOR BILGLAS OG UDSYN

En stenslag kan blokere for dit udsyn og kan derfor være til fare for dig, dine passagerer og medtrafikanter. Men der er ikke nødvendigvis akut behov for at få skiftet dine bilruder, hvis uheldet er ude – det afhænger først og fremmest af skadens omfang og placering.

Forruden er selvsagt den vigtigste på din bil. Til dels fordi den er vigtigst for dit udsyn, men også fordi 30 % af bilens strukturelle styrke kommer fra forruden. Det betyder, at et uheld kan blive endnu farligere, hvis forruden ikke er intakt.

Med hensyn til udsyn og synsregler afhænger behovet for akut udbedring også af placeringen på forruden – om skaden befinder sig i den såkaldte A-, B- eller C-zone.

A-zonen

 • Det 300 x 300 mm symmetriske felt ud fra ratstammen – altså i chaufførens umiddelbare synsfelt
 • Her må stenslag være op til 3 mm i diameter
 • I A-zonen må der ikke være ridser eller andre skader, der blokerer udsynet

B-zonen

 • Egentlig 2 zoner på hver sin side af A-zonen, der er 300 mm højt fra førersiden til midten af ruden
 • Her må stenslag ikke være end 10 mm i diameter
 • I B-zonen må der ikke være revner på mere end 50 mm i længden

C-zonen

 • Det bælte, som udgør resten af forruden – altså i forsædepassagerens umiddelbare udsyn
 • Ligeledes en zone på 300 mm i højden
 • I C-zonen må revner ikke være mere end 150 mm i længden

Er du i tvivl om, hvorvidt din forrude er lovlig eller ej, er du altid velkommen til at kontakte Glarmester Schlæger. Vi har mange års erfaring med bilglas, og vi står klar til at rådgive dig i forhold til synsregler og sikkerhed.

HVORFOR VÆLGE GLARMESTER SCHLÆGER?

Med mere end 125 år i branchen samlet under samme tag har vi prøvet lidt af hvert. Vi er et glarmesterfirma, hvor generationer af glarmestre er blevet udlært og har praktiseret håndværket. Du er derfor altid garanteret et kvalitetssikret resultat.

Hvad kan du forvente af os?

 • Servicemindede medarbejdere
 • Altid grundige og effektive
 • Kvalitetssikret håndværk
 • Vi overholder altid det vi lover

Ejer du en af de biler med varme i forruden?

Intet problem! Vi kan sagtens udskifte eller reparere bilglas på din bil. Det eneste vi skal vide, når du ringer, er mærke, årgang og model. Så rykker vi ud, så hurtigt vi kan, så du igen kan være kørende.

PRISER PÅ BILGLAS?

Prisen på dit bilglas varierer alt efter, hvilken rude der er tale om, og om hele ruden skal skiftes. Vi anbefaler derfor altid først, at du kontakter os og fortæller os om din situation. På den måde kan vi bedre give dig et realistisk, uforpligtende tilbud.

Er din opgave en forsikringssag? Vi står gerne for al kontakt med dit forsikringsselskab. Ofte er det nødvendigt med billeddokumentation og papirarbejde. For de fleste er det tid og energi, der er bedre brugt andre steder.

KONTAKT OS FOR REPARATION AF BILGLAS

Har du brug for en autoriseret glarmester, der kan udføre udskiftning eller reparation af dit bilglas, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 44 84 88 88 eller sende os en besked i kontaktformularen.

Over 125 års erfaring med sikkerhed og god kvalitet

Læs mere

Med vores døgnservice rykker vi hurtigt ud til dig døgnet rundt

Kontakt os nu

Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf.
44 84 88 88

Ring op nu

Vores personale er faglært, og leverer kun arbejde i høj kvalitet

Læs mere