Autoruder og bilglas - reparation og udskiftning

Til hverdag arbejder vi professionelt med udskiftning eller reparation af alle former for bilglas og autoruder. Vi har mange kunder fra Rødovre, København og Roskilde, men dækker hele landet.

Vi udbedrer skader på alle bilens autoruder og andet bilglas uanset bilrudens type. Når vi har de præcise oplysninger om bil og rude, kommer vi ud til dig med vores mobile værksted og løser opgaven.

Der kan opstå forskellige skader på bilglas: stenslag, revner, ridser eller matte områder. Et stenslag kan næsten altid med fordel repareres for at undgå en forværring af skaden, og det tager kun ca. en halv time.

Med hensyn til øvrige skader kan vi vejlede dig i forhold til synslovens krav om reparation og udskiftning.

Skader udbedres på autoruder


Når det er nødvendigt med udskiftning af autoruder eller bilglas, er der en række forhold, du skal være opmærksom på.

Alle autoruder - både forruder, sideruder, bagruder og andet bilglas, fås med flere egenskaber – toning, varme, regnsensor, kondenssensor m.m.

Du kan vælge en erstatning af din eksisterende autorude, eller vi kan vejlede dig i øvrige muligheder for netop din bil.

Det er ofte forsikrings skader der forkommer i dagens Danmark. Derfor sørger vi for al kontakt og dokumentation i form af billeder med mere til dit forsikringsselskab når det kommer til udskiftning eller reparation af autoruder.

Vores mobile bilglas og autoruder værksted kører ud til dig i hele Storkøbenhavn, Nordsjælland, Roskilde og Køge uden beregning af transport. Opgaver uden for dette område tillægges omkostning til kørsel.

Kontakt os for nærmere aftale om bilglas

Vi reparerer og udskifter alle bilglas samt autoruder til en rimelig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os på telefon 44 84 88 88 eller e-mail schlager@44848888.dk for en aftale eller oplysninger i forbindelse med din skade.

Over 125 års erfaring med sikkerhed og god kvalitet

Læs mere

Med vores døgnservice rykker vi hurtigt ud til dig døgnet rundt

Kontakt os nu

Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf.
44 84 88 88

Ring op nu

Vores personale er faglært, og leverer kun arbejde i høj kvalitet

Læs mere